Prodam Rover 620 Ti
Prodam Rover 620 Ti
Zadravičko chlapi prodam rovera 620 Ti ,1998 bližši info na tel 732 789 004 email rtw1@seznam.cz ..............http://rtw1.rajce.idnes.cz/rover_620_Ti/
Re: Prodam Rover 620 Ti
Ty a nemyslíš, že by opravdu nestálo za to se trošku rozepsat přímo zde? Ušetříš si hromadu "blbých" telefonátů... A fotky interiéru by taky byly fajn
Díky...
... pro ostatní - vidíte a pak se nedivte, že mi tu občas kvůli takovým inzerátům bouchnou saze, když je to tu pořád dokola to samé

... pro ostatní - vidíte a pak se nedivte, že mi tu občas kvůli takovým inzerátům bouchnou saze, když je to tu pořád dokola to samé

No vidíš že to jde
Díky! (posledně se tu na mě týpek obořil, že su arogantní blb a auto poslal do šrotu, tak jsem rád, že se mi tentokrát nepodařilo to samé
)
Tak celkově čím víc informací, tím lépe...
U starého auta je určitě podstatná informace o tom, jak je na tom auto s korozí.
Stav brzd, výfuku, interiéru apod.

Tak celkově čím víc informací, tím lépe...
U starého auta je určitě podstatná informace o tom, jak je na tom auto s korozí.
Stav brzd, výfuku, interiéru apod.
no to maš pravdu koroze skoro žadna jen na jedne straně lemu ale žadna katastrofa jinak brzdy meněne cca 3 měsice zpatky si 3 tydny vyměněne filtry olej palivak atd chtěl jsem si ho nechat ale nemam na něho fakt čas ho šperkovat 

jo jonak vyfuk taky bez děr a nějakeho uniku je tam jedna menši vada na kulise řadici paky ale to je věčna bolest 620 ? všechno řadi jak ma ale je ta kulisa vychrlana takže to nelupe jak zaskakujou rychlosti 

Jj, to ale nemusí být zas tak zásadní problém, pokud to tedy není vychrmlané až v převodovce.
Fajné.... skoro bych řekl, že by to mohl být pěkný kandidát někomu do sbírky
Co, Karle? 
Fajné.... skoro bych řekl, že by to mohl být pěkný kandidát někomu do sbírky

-
- Kontaktovat uživatele:
Co cena 

20 000 Kč 

-
Foto by nebylo?