Prodam Rover 620 Ti
Prodam Rover 620 Ti
Zadravičko chlapi prodam rovera 620 Ti ,1998 bližši info na tel 732 789 004 email rtw1@seznam.cz ..............http://rtw1.rajce.idnes.cz/rover_620_Ti/
Re: Prodam Rover 620 Ti
Ty a nemyslíš, že by opravdu nestálo za to se trošku rozepsat přímo zde? Ušetříš si hromadu "blbých" telefonátů... A fotky interiéru by taky byly fajn Díky...
... pro ostatní - vidíte a pak se nedivte, že mi tu občas kvůli takovým inzerátům bouchnou saze, když je to tu pořád dokola to samé
... pro ostatní - vidíte a pak se nedivte, že mi tu občas kvůli takovým inzerátům bouchnou saze, když je to tu pořád dokola to samé
fotky dodam je to narychlo nevim co bych měl o tomhle autu napsat kdo ho zna tak vi je po go motoru nikde neboucha netluče vše ok neškube nikde nechcčie olej. jen skončila technicka mame 2 auta v rodině ale bohužel se musim jednoho zbavit moja nejezdi tak nebudu živit 2 auta a ja na něho už nemam čas ty fota interieru dodam určitě mam k němu ještě jedno turbo a ty same lite kola na letnich nevim co mam ještě psat když tak se ptejte
No vidíš že to jde Díky! (posledně se tu na mě týpek obořil, že su arogantní blb a auto poslal do šrotu, tak jsem rád, že se mi tentokrát nepodařilo to samé )
Tak celkově čím víc informací, tím lépe...
U starého auta je určitě podstatná informace o tom, jak je na tom auto s korozí.
Stav brzd, výfuku, interiéru apod.
Tak celkově čím víc informací, tím lépe...
U starého auta je určitě podstatná informace o tom, jak je na tom auto s korozí.
Stav brzd, výfuku, interiéru apod.
no to maš pravdu koroze skoro žadna jen na jedne straně lemu ale žadna katastrofa jinak brzdy meněne cca 3 měsice zpatky si 3 tydny vyměněne filtry olej palivak atd chtěl jsem si ho nechat ale nemam na něho fakt čas ho šperkovat
jo jonak vyfuk taky bez děr a nějakeho uniku je tam jedna menši vada na kulise řadici paky ale to je věčna bolest 620 ? všechno řadi jak ma ale je ta kulisa vychrlana takže to nelupe jak zaskakujou rychlosti
Jj, to ale nemusí být zas tak zásadní problém, pokud to tedy není vychrmlané až v převodovce.
Fajné.... skoro bych řekl, že by to mohl být pěkný kandidát někomu do sbírky Co, Karle?
Fajné.... skoro bych řekl, že by to mohl být pěkný kandidát někomu do sbírky Co, Karle?
-
- Kontaktovat uživatele:
Co cena
20 000 Kč
-
Foto by nebylo?