Při cestě domů začalo auto v určitých otáčkách nepatrně cukat a na volnoběh je chod motoru dost neklidný (nekultivovaný), jako by občas jel jen na 3 válce a strašně se chvěje, třepe to s celým autem

Ráno nechtělo nastartovat, tak jsem vyměnil žhaviče (btw docela peklo - velmi špatný přístup) a starty nejsou nějak výrazně lepší (chytá jako by na 2 válce, pak se chytne 3. a 4. a vrčí zase velmi neklidně a celý auto se chvěje) Mám strach, že je čerpadlo v háji, nebo nemá auto absolutně žádný tlaky. Při výměně žhavičů jsem musel sundat sání a objevil jsem v něm docela drsnej nános mastnýho šmíru, což mě taky dost znepokojilo

Další problém byl ten, že se pod autem objevila kaluž čistýho oleje - asi z převodovky, ale netuším, kudy to teče... Možná kolem poloos ???
Prosím všechny, kteří mají s něčím podobným zkušenosti o rady a tipy jak tyhle závady odstranit. Popřípadě, pokud je někdo z vás z okolí Brna a v Roverech se vyzná, jestli by se mi na to nemrknul....
předem všem mockrát děkuji
Jinak svezení s autem je parádní, jen mě štve nemožnost nastavení řidičové sedačky