těsnění pod hlavou ROVER 620 ti
Re: těsnění pod hlavou ROVER 620 ti
U Maredy jsem byl nedávno s hadicema a nic neříkal. Každopádně tam určitě musím co nejdřív...jdu mu rovnou zavolat.
prodany Rover 620ti 
Mercedes 124-300 Coupe
Ochcafka na kazdy den

Mercedes 124-300 Coupe
Ochcafka na kazdy den
Ja sem z Prahy... Hm tak to mas ruply tesneni pod halvou.Ja to mel vymeneny za 10 hodin a zatim 9000km sem najel a pohoda.
Miluji Rover Club. T16 turbo power.
Sebo, odkud přesně z Prahy? Já jsem z Prahy 6, ale pohybuju se často i kolem žižkova. Mohl bych si u tebe změřit ty tlaky? Jsem k MAredovi objednanej až ve čtvrtek za týden a nerad bych něco oddělal.
Myslíš, že se s tím dá jezdit?
Myslíš, že se s tím dá jezdit?
prodany Rover 620ti 
Mercedes 124-300 Coupe
Ochcafka na kazdy den

Mercedes 124-300 Coupe
Ochcafka na kazdy den
JA to mam blizko do dejvic a okolí.Taky shodou nahod praha 6.Můžeme zajet ke mě to změřit (6km od dejvic)a nebo to vezmu s sebou.S tim ježděnim nevim nevim no.pred nastartovanim bych vyndal svicky a protočil to bez nich pro případ že by natekla voda do valce.Protoze kdyby tam natekla a nastartoval si tak muzes ohnout ojnice...nvm no zmeril bych komprese a zamyslel se.Kolik vas stoji takovy prehozeni tesneni pod hlavou?Me za to rekli 12 000kc kkti.
Jojo, Ja sem primo z dejvic, tak to mam kousicek. Bych k tobe mohl zajet, kdyby ti to nevadilo. Kdy by se ti to hodilo?
prodany Rover 620ti 
Mercedes 124-300 Coupe
Ochcafka na kazdy den

Mercedes 124-300 Coupe
Ochcafka na kazdy den
- Roman620ti
Teda sem zvědavej jak dopadneš, snad to bude OK
Aspoň že jste oba z Prahy 

2x Rover 620ti
Tak to dopadlo nad očekávání dobře 
Tlaky ve válcích jsou 8-8,5. Teda nevím přesně kolik má být
ale tohle se zdá dobrý.
Jinak musím děsně pochválit Sebu, kterej byl super a strávil se mnou asi 3 hodiny a ještě víc jeho slečnu, která už od začátku měla děsný hlad a celou dob to tam s náma vydržela.
Vyměnil mi ještě teplotní čidlo, které tam dal z 800ky a hlavně mi i opravil tachometr...takže se můžu rovnou odobjednat od Maredy
)
Ještě se mi rozpadl odvzdušňovák, takže sme to tam na místě během pár minut opět krásně improvizovaně předělali
Super
Díky moc Sebo!

Tlaky ve válcích jsou 8-8,5. Teda nevím přesně kolik má být

Jinak musím děsně pochválit Sebu, kterej byl super a strávil se mnou asi 3 hodiny a ještě víc jeho slečnu, která už od začátku měla děsný hlad a celou dob to tam s náma vydržela.
Vyměnil mi ještě teplotní čidlo, které tam dal z 800ky a hlavně mi i opravil tachometr...takže se můžu rovnou odobjednat od Maredy

Ještě se mi rozpadl odvzdušňovák, takže sme to tam na místě během pár minut opět krásně improvizovaně předělali

Super

Díky moc Sebo!
prodany Rover 620ti 
Mercedes 124-300 Coupe
Ochcafka na kazdy den

Mercedes 124-300 Coupe
Ochcafka na kazdy den
- Roman620ti
Cauu, nemáš zač, ja dík za ty blinkry!!!Hned je tam vrznu a rover omladne aspoň o 5 let:-D
- Roman620ti
Tak stříbrnej dnes absolvoval výměnu těsnění pod šiškou, po rozdělání bylo vidět, jak olej z tlakového kanálku tekl po celé délce hlavy a špinil blok motoru olejem a při vyšších otáčkách jak 5000/min to foukalo nepatrně i do vody...to se poprvé projevilo už před půl rokem, vyčistil sem systéma přes zimu sem jezdil jako kloboučník a až te´d když sem mu jednou dal byla vidět nepatrná mastnota na hladině. Jediný čeho se bojím, že nějaký šrouby šli divně dotáhnout, snad to bude v pořádku, protože rozdělávat to znova by mohl bejt pěknej průser...snad to bude v pořádku
...hlava se zdála pěkná, ani nevypadala, že by jí někdo někdy slízával, i blok, včetně těch plastovejch kolíčků a co sem koukal na šrouby, už tam nebyly origo, ale vypadaly stejně jako ty nové od Elringu a byly asi o 1mm delší. No čas ukáže...

2x Rover 620ti
- Roman620ti
Tak už sem mu párkrát dal kolem 6000ot a zatím dobrý...ťuk...ťuk no a kdyby se dotoho chtěl někdo taky pustit, mám tady nějaké fotky. Nakonec to zas tak hrozný nebylo a šlo to udělat v obyčejný garáži. Já sem na to šel před 9tou ráno, v poledne mi přijel na pomoc brácha a kolem 18h už to bylo složený. Ale kdyby se s tím člověk nesral a nečistil věci kolem, tak by to bylo mnohem rychlejc. Dokonce i ty plastové vodící čepy byly v pořádku. další čeho sem se bál byly zarezlé matice šteftů na výfukovém potrubí. Tam se krom jednoho štefty vytočily z hlavy, vědět rozměr, koupil bych předem nové, takhle musely zpět staré. Na fotkách jde pěkně vidět, jak byl celej blok zeblitej od unikajícího oleje... http://roman620ti.rajce.idnes.cz/pakarna/
2x Rover 620ti
Ty jo Romane ta hlava je jak nová,aspon se tak blyští,ted jenom kterým pojedeš na sraz? 

- Roman620ti
Jj sem dokonce koukal, že je et´d fakt čistější jak na červeným
...ale nejvíc mě potěšila, že nebyla vyžraná, ale to se asi stávalo většinou u š120 

2x Rover 620ti