Ahoj, pustil jsem se do vymeny prednich kotoucu. Nebylo to jednoduche, ale nakonec pohoda a nove brembo oem brzdi skvele.

Takze strucny popis akce: Zvednout auto, nejlepe na kozicky - zvednout obe strany vepredu, sundat kola a prace je pred vami. Sundat trmen - drzi na dvou sroubech a povolit uchyceni hadicky k trmenu aby se pak lepe manipulovalo s trmenem. Povolit tu velkou matku uprostred - velikost 32 a druhy musi sedet v aute a drzet pedal brzdy. Povolit horni cep, dolni cep, rameno rizeni. potom si pomoct heverem na vysazeni tehlice z cepu. pokud mate vyndanou tehlici z cepu mate celou tehlici venku a zacina dalsi cast akce. nyni musite povolit 4 srouby zepredu a taky 4 srouby ze zadu. nyni mate jen kotouc, lozisko a tehlici. V tento moment je nutny lis na rozlisovani loziska. malym valeckem zatlacite na lozisko a ono se rozjede od sebe a zustane vam rozlisovane lozisko s tehlici na jedne strane a kotouc na druhe strane. stary kotouc sundate a date novy. ja sehnal kotouce brembo oem 282mm. nyni prichazi nejtezsi cast akce a to nalisovat lozisko zpet. Opet stejnym postupem jako rozlisovani ho slisujete zpet do sebe - na lisu to jde velmi jednoduse a navic ani neporusite lozisko. zde velmi opatrne protoze, kdyz znicite lozisko muzete kupovat novy. nedoporucuji vyklepavat kladivem ci jinak. (jedno novy stoji cca 3000kc). pokud mate nalisovano s novymi kotouci muzete smele zacit montovat zpet celou tehlici na auto. nasadite tehlici na nahon, na dolni a horni cep, rameno rizeni a prisroubujete srouby. namontujete velkou matku - vel.32. nakonec nandate trmen zpet na kotouc - nove desticky jsou samozrejmosti o tom snad netreba psat. Ja kupoval desticky ATE. Jako doplnkovou vec muzete vymenit kapalinu v brzdovem systemu - nezapomente poradne odvzdusnit - slapeme na pedal brzdy tak dlouho dokud vychazi kapalina s bublinkami. tak toto je strucny navod jak vymenit kotouce na r620ti. Ja jeste pri vymene vymenil dolni cepy, zdalo se mi ze jsou hotovy a je to opravdu znat, rizeni jemne ztuhlo a zda se mi takovy jasnejsi, primejsi, proste novejsi.

nove kotouce zajizdime zhruba cca 300 az 500km.