Lze dostat do R600 2 DIN radio?

Odpovědět
Uživatelský avatar
Roman620ti
Příspěvky: 3701
Registrován: pon zář 17, 2007 4:58

Lze dostat do R600 2 DIN radio?

Příspěvek od Roman620ti » ned lis 17, 2013 20:56

Ahoj,

zajímalo by mě, jestli lze do šestistovky bez problému dostat 2 DINové rádio. Napadá mě, jestli nejde jenom vyndat ten kastlík pod rádiem, kdysi sem ho měl venku, ale už si nevzpomínám, jak to vypadalo po jeho rozebrání a vyndání. Tak třeba jste to někdo už řešili, pokud by to šlo ho jenom vyndat a pak nandat velké rádio, bez nějakých prasáren, bylo by to super. :P Moc by se mi tam ta obrazovka líbila, ale zase to nechci nějak fušovat. Moc díky :)
2x Rover 620ti

masternet
Příspěvky: 30
Registrován: ned pro 02, 2007 14:51

Re: Lze dostat do R600 2 DIN radio?

Příspěvek od masternet » úte lis 19, 2013 18:49


Uživatelský avatar
Roman620ti
Příspěvky: 3701
Registrován: pon zář 17, 2007 4:58

Re: Lze dostat do R600 2 DIN radio?

Příspěvek od Roman620ti » stř lis 20, 2013 17:35

Díky za odkaz, takže to jít musí, otázkou je, co se tam musí všechno zničit, ale vypadá to hezky. 8)
2x Rover 620ti

Uživatelský avatar
Trunda
Site Admin
Příspěvky: 17926
Registrován: pon lis 12, 2007 9:33
Bydliště: Morava

Re: Lze dostat do R600 2 DIN radio?

Příspěvek od Trunda » stř lis 20, 2013 17:37

Romane....... nebude to originální stav......... list:
... I love K-SERIES ;-) ... 4 ... 6 cylinders.... it doesn't matter ;-)

Kupéčko - Rover 216 Coupe -> 218VVC, 1997 - Článek | Labuťka - Rover 416si Tourer, 1998 - Profil | MG ZT-T 190, 2002 - Článek | MG ZR 160, 2002 - Článek | Chrysler Pacifica 3.6l V6, 2017
Obrázek

Uživatelský avatar
Roman620ti
Příspěvky: 3701
Registrován: pon zář 17, 2007 4:58

Re: Lze dostat do R600 2 DIN radio?

Příspěvek od Roman620ti » pát lis 22, 2013 21:45

No právě, proto bych potřeboval nejdříve vědět, jestli se nebude muset nic řezat, ničit a prasit... :|
2x Rover 620ti

pecenek
Příspěvky: 7
Registrován: pát říj 19, 2007 19:36
Bydliště: Opava

Re: Lze dostat do R600 2 DIN radio?

Příspěvek od pecenek » sob bře 29, 2014 9:15

Já jsem si do mé 600 2 DIN rádio zabudoval. Je s tím trochu práce, ale zvládnout se to dá.
Kaslík pod rádiem jsem vyndal a uříznul jeho spodní část. Po zabudování rádia je pod ním malá mezera, do které jsem
vtlačil tu uříznutou část toho kaslíku...
620 SDI

Odpovědět