Je klucííí...to by bylo svělý....a myslíte, že bych mohl za Vámi někam dorazit na chvilku napíchnoutJenda píše:Trunda i já budeme ve východních čechách následující víkend oba máme káble k diagnostice
Nejprve bych se podíval, jestli se vždy rozsvítí koncová světla zpátečky. Pokud jednou ano, pak zase ne, pak někdy jo a tak různě, šel bych po spínači v převodovce.BenjaminUO píše:Zbývá:
- dořešit zadní parkovací čidla - při prvním zařazení zpátečky to většinou jen řve hned od začátku, při dalším už většinou vůbec - netuší někdo? vadné čidlo?
Super, díky za tip...už jsem to tu někde četl, asi i od tebe, ale vypadlo mi to z hlavy...prověřím...Pítrs píše: Nejprve bych se podíval, jestli se vždy rozsvítí koncová světla zpátečky. Pokud jednou ano, pak zase ne, pak někdy jo a tak různě, šel bych po spínači v převodovce.
https://www.rimmerbros.co.uk/Item--i-GRID001977
UMB100090
Ahoj, mne pomohlo "doštelovať" spínač na spojkovom pedále, tak aby pri nestlačenom pedáli bol zopnutý. Na rozchodenie tempomatu nebola treba diagnostika (no nemusí to platiť všeobecne). Držiak tlačidiel pod volant som urobil jednoducho z plechu podľa držiaka, ktorý drží tlačidlá na ovládanie rádia. A tiež chvíľu trvalo, pokiaľ som prišiel na to, ako ten tempomat vôbec zapnúť/ovládať. Jeho ovládanie sa líši od bežných súčasných tempomatov, aspoň tých čo poznám.BenjaminUO píše: - dořešit tempomat - sehnat/vyrobit plíšek na uchycení tlačítek pod volant + rozchodit nejpíše diagnostikou
Ahoj Trundo, určitě bych byl moc rád, kdybys ji vzal a určitě bych rád přijel - hlavně kvůli tomu tempomatu. Kdy by se ti to nejvíce hodilo? Bych se samozřejmě nejak přizpůsobil - sobota/neděle? odpol/dopol? A co vůbec piješ? Klidně do SZ. Moc děkujiTrunda píše:Jojo, to je nechutně luxusní spotřeba ..... holt daň za ten smrádek![]()
Jinak na palubáku jde zadat korekce výpočtu spotřeby, takže pak by ti to ukazovalo přesněJde to zadat i tou diagnostikou. Mimochodem... mám ji tedy brát na tento víkend a stavíš se? Brácha asi nakonec nebude, ale co už s ním
Jenže já mívám s bensinem podobné údaje též...Trunda píše:Jojo, to je nechutně luxusní spotřeba ..... holt daň za ten smrádek![]()
A víš jakou spotřebu bys měl s dieselem?Pítrs píše:Jenže já mívám s bensinem podobné údaje též...