Příspěvek
od undy » stř srp 12, 2009 7:24
No musím sa prikloniť k Romanovi.Toto leto sme plánovali Chorvátsko autom a mal som z toho zmiešané pocity.Nakoniec to bolo Taliansko autobusom,nie kvôli autu,ale:od novembra /listopad 2008/ ma 4 x ťahali do servisu / našťastie bývam 30 km od D.Stredy/
1.zadretá kľukovka,doteraz sa nevedia vyjadriť o príčine,bolo to 2000 km po výmene oleja - Valvoline 10W40
2.vypaľovanie poistky v motor priestore,auto točilo ale nechytilo - senzor kľuky.Zháňal somm ho asi mesiac,lebo mám automat a tam je iný senzor /nejaký káblik tam je iný/.V servise mali našťastie nejaký použitý senzor,inak mesiac stojím
3.vypaľovanie poistky v motor.priestore,auto točí ale nechytí-myslel som zas na ten senzor,nakoniec to bol predratý a skratujúci kábel od lambdy.Keby nebol v D. Strede šikovný mechanik,už by mi objednali novú lambdu /to ukázal testbook/
4.alternátor-mostík ,to je asi jasné
Čiže dôvera v auto naštrbená,pritom som človek,ktorý si vymenil páčku smeroviek len preto,že na nej bol zodratý symbol PC...
Predtým Rover Seventyfive 2,0 V6 AT, teraz Mercedes CLS 320 CDI, Chrysler 300 C 3,0 CRD