Tie stierače- dajú sa na diagnostike nastaviť aj tak, aby ihneď po stlačení páčky stierali aj striekali, na CLS a 300C to nejde- najprv postriekajú okno, potom zotrú. Ohľadne zapaľovača- pod napätím je len pri zapnutom zapaľovaní na oboch. Sú tam ale extra zásuvky stále pod prúdom- aj na Rover sa dala dokúpiť orig. zásuvka do lakťovej opierky, tá bola stále pod prúdom /mal som ju dorobenú/
Doťahovanie okien má CLS, 300C nemá, nehrozí ani dorobiť /dával som tam magicar do oboch, na 300C to proste nešlo /
Stým zamykaním dverí som mal na Roveri tiež problémy, asi konštrukčná chyba, po výmene za nové to išlo OK. Na CLS mi v záruke menili 2x klučku, nešlo bezkľúčové odomykanie, menili mi komplet predné svetlo- blblo natáčanie do zákruty.
Búchanie kvapiek na strechu? Na 300C zasa veľmi počuť, keď manželke vŕzgajú náušnice v ušiach...
Osvetlenie batožinového priestoru? Nikdy som si nevšimol, že by na Roveri nešlo. Je pravda, že to interiérové som mal zapnuté na dvere, ale som si takmer istý, že na diagnostike to ide nastaviť. Je tam asi 50 položiek, ktoré idú ponastavovať vrátane podnebia pre klimatizáciu.
Ono každé auto má svoje klady aj zápory, ale porovnávať by bolo vhodnejšie asi len porovnateľné

Všetkých tu pozdravujem, spomínam na Vás často. Takéto cenné rady na iných fórach len tak ľahko nenájdete, tak si to vážte a buďte na seba dobrí