JaRoY Rover 75 Tourer 2.0 CDTi
Re: JaRoY Rover 75 Tourer 2.0 CDTi
Trochu sa vyjadrím aj ja aj k tej už zamknutej téme. Mal som R 75, náhodou mám aj CLS a aj 300C. V práci jazdím občas na Fabii.
Tie stierače- dajú sa na diagnostike nastaviť aj tak, aby ihneď po stlačení páčky stierali aj striekali, na CLS a 300C to nejde- najprv postriekajú okno, potom zotrú. Ohľadne zapaľovača- pod napätím je len pri zapnutom zapaľovaní na oboch. Sú tam ale extra zásuvky stále pod prúdom- aj na Rover sa dala dokúpiť orig. zásuvka do lakťovej opierky, tá bola stále pod prúdom /mal som ju dorobenú/
Doťahovanie okien má CLS, 300C nemá, nehrozí ani dorobiť /dával som tam magicar do oboch, na 300C to proste nešlo /
Stým zamykaním dverí som mal na Roveri tiež problémy, asi konštrukčná chyba, po výmene za nové to išlo OK. Na CLS mi v záruke menili 2x klučku, nešlo bezkľúčové odomykanie, menili mi komplet predné svetlo- blblo natáčanie do zákruty.
Búchanie kvapiek na strechu? Na 300C zasa veľmi počuť, keď manželke vŕzgajú náušnice v ušiach...
Osvetlenie batožinového priestoru? Nikdy som si nevšimol, že by na Roveri nešlo. Je pravda, že to interiérové som mal zapnuté na dvere, ale som si takmer istý, že na diagnostike to ide nastaviť. Je tam asi 50 položiek, ktoré idú ponastavovať vrátane podnebia pre klimatizáciu.
Ono každé auto má svoje klady aj zápory, ale porovnávať by bolo vhodnejšie asi len porovnateľné
Všetkých tu pozdravujem, spomínam na Vás často. Takéto cenné rady na iných fórach len tak ľahko nenájdete, tak si to vážte a buďte na seba dobrí
Tie stierače- dajú sa na diagnostike nastaviť aj tak, aby ihneď po stlačení páčky stierali aj striekali, na CLS a 300C to nejde- najprv postriekajú okno, potom zotrú. Ohľadne zapaľovača- pod napätím je len pri zapnutom zapaľovaní na oboch. Sú tam ale extra zásuvky stále pod prúdom- aj na Rover sa dala dokúpiť orig. zásuvka do lakťovej opierky, tá bola stále pod prúdom /mal som ju dorobenú/
Doťahovanie okien má CLS, 300C nemá, nehrozí ani dorobiť /dával som tam magicar do oboch, na 300C to proste nešlo /
Stým zamykaním dverí som mal na Roveri tiež problémy, asi konštrukčná chyba, po výmene za nové to išlo OK. Na CLS mi v záruke menili 2x klučku, nešlo bezkľúčové odomykanie, menili mi komplet predné svetlo- blblo natáčanie do zákruty.
Búchanie kvapiek na strechu? Na 300C zasa veľmi počuť, keď manželke vŕzgajú náušnice v ušiach...
Osvetlenie batožinového priestoru? Nikdy som si nevšimol, že by na Roveri nešlo. Je pravda, že to interiérové som mal zapnuté na dvere, ale som si takmer istý, že na diagnostike to ide nastaviť. Je tam asi 50 položiek, ktoré idú ponastavovať vrátane podnebia pre klimatizáciu.
Ono každé auto má svoje klady aj zápory, ale porovnávať by bolo vhodnejšie asi len porovnateľné
Všetkých tu pozdravujem, spomínam na Vás často. Takéto cenné rady na iných fórach len tak ľahko nenájdete, tak si to vážte a buďte na seba dobrí
Predtým Rover Seventyfive 2,0 V6 AT, teraz Mercedes CLS 320 CDI, Chrysler 300 C 3,0 CRD
Diky Undy za skvele "porovnani" ..... a taky Te zdravim snad se mas dobre....
-
- Kontaktovat uživatele:
frajerke som kupil Q7
- Přílohy
-
- 2012-10-21-577800.jpg (107.2 KiB) Zobrazeno 3235 x
ROVER 75 TOURER CDTi
Upřímnou soustrast
-
- Kontaktovat uživatele:
ROVER 75 TOURER CDTi
- AnderN
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Nepatří to náhodou sem? viewtopic.php?f=21&t=3032
-
- Kontaktovat uživatele:
Moc jsi nás tou fotkou potěšil, aby ti to nebylo líto, mám i já pro tebe roztomilou fotečku pro tvou potěchu.
-
- Kontaktovat uživatele:
sucha fotka. Ja aj tak auto uz tento rok nebudem umyvat. Asi az v marci budem.
ROVER 75 TOURER CDTi
-
- Kontaktovat uživatele:
Tak ono v podstatě nejde vyfotit auto jako je Fabia tak aby vypadalo cool, takže souhlas, suchá fotka.
- Roman620ti
Tommi, ta fotka fábie neni pro kolegu to pravé, nemá totiž všechny ty mračítka, násosky, křídla a vodnický fajfky místo vejfuku A ještě je bez oken, takže by kapky dělaly hroznej kravál při dešti
2x Rover 620ti
Kluci prehanite to... oko za oko, zub za zub, to tu provozovat nebudeme.... Uz to neni ani vtipny.... a nic dobreho to taky neprinasi, takze si laskave jizlive pripominky nechte pro sebe.
- Austin
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Dnes jsem rozdal 4 bany (což jsem tu za 5 let neučinil ani jednou) a klidně v tom budu pokračovat, jestli se diskuse neuklidní.
Moderátor Austin
Moderátor Austin
Austin Allegro 1.5 MKII 76, Austin Princess 2.0 OHC MKI 76, Rover 200 CVT 1.6 Twincam 99, Mini Cooper 1.3 97
-
- Kontaktovat uživatele:
spravne Austin. treba robit poriadky. My tu chceme len slusnych ludi.
ROVER 75 TOURER CDTi