nový vůz do rodiny
-
- Bydliště: Zlin,Canterbury,Zlin +420603476566 lenham3@seznam.cz
Re: nový vůz do rodiny
Zatim bych to nedelal pokud se voda nestraci
lenham3 píše:Kdyz budes delat tesneni tak musis prebrousit hlavy ,pokud je unik do vody tak se to da zjistit existuje takova kapalina ktera zmeni barvu kdyz jsou ve vode vyfukove plyny ,da se to na aplikator nad nadobku a nasaje se trochu vody a tak se to pozna .......
Co jsem slyšel, tak ÚDAJNĚ ten detektor není stoprocentní, žádné těsnění netěsní úplně ideálně, takže se tam prý vždycky něco najde.
Ale to je fuk, každopádně souhlas, jak možnost prdlého těsnění bych to sice bral v potaz, ale určitě bych to hned tak radikálně neřešil.
Rover 75 1.8L Turbo sedan 2004
Tento automobil byl: 72 453. ve výrobním pořadí, z celkového počtu 112 381 ks, 752. 1.8 T Connoisseur z celkového počtu 2 392 ks, 1 003. v barvě laku Odyssey Blue (kód: JGA) z celkového počtu 2 856 ks.
Alfa Romeo 147, 1.6 L Twinspark 105 KS
Tento automobil byl: 72 453. ve výrobním pořadí, z celkového počtu 112 381 ks, 752. 1.8 T Connoisseur z celkového počtu 2 392 ks, 1 003. v barvě laku Odyssey Blue (kód: JGA) z celkového počtu 2 856 ks.
-
- Bydliště: Zlin,Canterbury,Zlin +420603476566 lenham3@seznam.cz
A to jsi slysel kde,zkousel jsi to nekdy nebo jsi to jen nekde cetl
Osobně mi to říkal jeden zaručený zdroj, který prý s tím měl ty zkušenosti
Jeden bazarník....si o tom pak udělej obrázek.....
Jeden bazarník....si o tom pak udělej obrázek.....
Rover 75 1.8L Turbo sedan 2004
ok ak sa dá vieš mi poslať do mojej temy veci ktoré písali niektory na moje postrehy o mojom aute? Dakujem
predtym VW Polo 1.4 benzin 44kw
teraz Rover 75 1.8 benzin 88kw
teraz Rover 75 1.8 benzin 88kw
Tak je to tady zase, znova cca 2 týdny po servisu
Ráno sednu do auta, nastartuju a chcípne to. Potom několik dlouhých startů bez výsledků a až po x startování to chytlo. Čeho jsem si ale všimnul při pokusech o start, tak ani v jedné poloze klíčku a ani při startování nesvítila kontrolka oleje. Ta se rozsvítila až při poslednim startování kdy to chytlo. Potom ještě chvilku kouřil výfuk (2-3 minuty) a pak už to bylo dobrý.
Nenapadá někoho něco?
Ráno sednu do auta, nastartuju a chcípne to. Potom několik dlouhých startů bez výsledků a až po x startování to chytlo. Čeho jsem si ale všimnul při pokusech o start, tak ani v jedné poloze klíčku a ani při startování nesvítila kontrolka oleje. Ta se rozsvítila až při poslednim startování kdy to chytlo. Potom ještě chvilku kouřil výfuk (2-3 minuty) a pak už to bylo dobrý.
Nenapadá někoho něco?
Rover 75 2,5 V6 Connoisseur r.v. 2000
Pořád a pořád nad tím bádám. Lambdy to nedělají a posledních pár dnů zkoušim cívky. Myslíte si, že by to mohly dělat kabely ke svíčkám?
Poslední dny jsem startoval vždy na dvakrát( za studena), poprvý se motoru nechtělo, jako by šlapal na 5 válců a otáčky cca 500, start na podruhý už byl dobrej, jen při rozjezdu to asi dvakrát cukne.
Akorát posledně když bylo 7 stupňů, tak jsem startoval snad desetkrát.
Ohledně těch kabelů, našel jsem originály za nějakých 1.000,- ...
Poslední dny jsem startoval vždy na dvakrát( za studena), poprvý se motoru nechtělo, jako by šlapal na 5 válců a otáčky cca 500, start na podruhý už byl dobrej, jen při rozjezdu to asi dvakrát cukne.
Akorát posledně když bylo 7 stupňů, tak jsem startoval snad desetkrát.
Ohledně těch kabelů, našel jsem originály za nějakých 1.000,- ...
Otcovi cukal R75 1,8 při akceleraci a vše ustalo po výměně svíček, indukčních cívek a kabelů ke svíčkám.
Tak autí dneska dostalo nový výfuk. Poslední a střední díl a katalyzátor. Co mě ale překvapilo je, že to má agresivnější zvuk a při přeřazování v tom jako zabublá. To je normální, nebo někteří výrobci ten výfuk tak dělají?
Celej výfuk je natřen žáruvzdornou barvou co máme na krbových kamnech, tak doufám že to nesleze a vydrží.
Celej výfuk je natřen žáruvzdornou barvou co máme na krbových kamnech, tak doufám že to nesleze a vydrží.
Je to tak, ze druhovyrobni vyfuky nedosahuji takove kvality, jako originalni.... to se muze projevovat prave hrubsim zvukem... nekdo je za to rad
Obavam se, ze ti ta barva behem zimy sleze... vysoka teplota kovu, vlhko a sul udelaji svoje.... v nasich podminkach nepomuze ani nerez... nicmene smrt asi o neco malo oddalis
Obavam se, ze ti ta barva behem zimy sleze... vysoka teplota kovu, vlhko a sul udelaji svoje.... v nasich podminkach nepomuze ani nerez... nicmene smrt asi o neco malo oddalis
No, a já bych naopak uvítal klidnější zvuk. Holt si na to budu muset zvyknoutTrunda píše:Je to tak, ze druhovyrobni vyfuky nedosahuji takove kvality, jako originalni.... to se muze projevovat prave hrubsim zvukem... nekdo je za to rad
Jednou jsem výfuk natřel stříbřenkou na výfuky, ale to bylo dole hned. Kdyby tahle barva vydržela dýl, bych bych rád, ale určitě nevěřim tomu, že to tam vydrží třeba do další výměny.Trunda píše:Obavam se, ze ti ta barva behem zimy sleze... vysoka teplota kovu, vlhko a sul udelaji svoje.... v nasich podminkach nepomuze ani nerez... nicmene smrt asi o neco malo oddalis
... kdosi tu onehda psal, ze shani naopak hlasitejsi vyfuk... takze je to stret zajmu
- AnderN
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Ta barva zvenku je úplně zbytečná, dřív ti to prorezne zevnitř.
To je taky pravda.... jedine, co ma smysl nejak osetrit jsou svary a neco kolem nich... kdyz neprorezne tlumic, tak to upadne prave ve svaru....