ROVER 220 Coupe Turbo, 1995 prodáno !!
-
- Kontaktovat uživatele:
Re: ROVER 220 Coupe Turbo, 1995
To jsou takový detaily Ty až se doladí, bude jenom radost
Tak jsem dnes provedl výměnu svíček, jelikož nevím jak dlouho v motoru ty původní byly. Dost mě zarazilo, že jsem je málem nedokázal povolit T-klíčem . Chápu, že svíčky musí uzavírat spalovací prostor, ale tohle bylo fakt na krev. Po přečtení příspěvků v sekci R 600 jsem koupil jednobodové NGK BKR6E a nastavil je na 0,8 mm. Původní byly BERU UltraX čtyřbodové a měly 0,9 mm, tak uvidím jestli poznám rozdíl, zatím jsem to neprojížděl nebyl čas, ale příští týden mě čeká konečně plánovaná výměna čelního skla tak jak bylo dojednáno při koupi, takže vyvětrám kupéčko
Všechna svá auta jsem prodal,takže momentálně bez Roveru!
- Roman620ti
Lidi sou prasata, má to být dotaženo myslím kolem 22-25NM, což se pak lehce povolí i malou golou. Aspoň, že se podařilo a nemusíš sundávat hlavu a odvrtávat zbytek závitu
2x Rover 620ti
Jo Jo, máš pravdu, stejně tak nechápu proč někdo utahoval plast mezi oběma kryty vaček ( HT lead plate) na kterém jsou držáky kabelů a otvory ke svíčkám tak mohutně, že tento prasknul pod šroubkem blíž k převodovce, v podstatě vůbec nic nenese . Asi to ničemu nevadí,ale zasloužil by Jinak chci využít prodlouženého víkendu a hlavně počasí a vyměnit pylový filtr. Teorii jsme probrali s klukama na Zavíráku, tak snad nenarazím na žádné překvápko
-
- Kontaktovat uživatele:
Jo tenhle plastík jsem taky už objednával novej je/byl ve výprodeji asi za 200kč
Tak jsem si dnes vyzvednul kupéčko po výměně čelního skla ( Pilkington zelené bez pruhu). Při jízdě domů v docela silném dešti nikde nic nekáplo, mám i nová stírátka - super tak snad bude vše OK. Jinak tato výměna proběhla jak jsem avizoval v rámci kupní ceny na původního majitele u prodejce Škody v Hranicích. Hlavně jsem rád, že nebude problém při případném zastavení PČR.
Supr.... tohle sklo mám taky a teda to nové sklo jsem si náramně užíval... akorát v běžném provozu moc dlouho nové nevydrží
Raději to ještě zkus nechat někde na dešti.... je něco jiného když jedeš a když auto stojí...
Raději to ještě zkus nechat někde na dešti.... je něco jiného když jedeš a když auto stojí...
Stálo to od včerejšího odpoledne venku na place před autosalonem, ale máš recht ještě to testnu, nakonec mám na práci plnou záruku, takže raději zavčasu, kdyby měl být problém
Zkus pak vzít proužky papíru a různě je zevnitř strkat mezi plechy a jejich spoje abys viděl, jestli to někde nevzlíná.... tohle je sice taková schizofrenie, ale na druhou stranu jak tam vrátíš plasty a někudma tam byť jen trošička bude vzlínat, tak to v důsledku bude katastrofa.... vím o čem mluvím
Jasně voda je prevít a tak jak jsme se o tom bavili, když jsi byl u mně, všechno raději tmelit a mít pod kontrolou- to není schíza, ale nutná prevence pokud chceme, aby ti naši miláčci vydrželi co nejdéle
Jedna krásná vzpomínka na staré dobré časy, kdy ještě TOMCAT překonával rychlostní rekordy a nikdo si nepřipouštěl konec výroby.
http://www.youtube.com/watch?v=YC9suCkz-zU
http://www.youtube.com/watch?v=YC9suCkz-zU
Dnes mi přišla objednaná plachta na zazimování auta, jelikož nemám pevnou garáž, ale pouze přístřešek, tak jsem chtěl kupéčku zpříjemnit čekání na jaro , Jinak jsem předtím provedl důkladné umytí a veškeré gumy okolo skel a dveří a taky plasty jsem natřel silikonem, tak uvidíme.
Šikovná plachta.... já už mám zařízené zazimování do garáže, tak letos budu Labuť parkovat pod střechou ... teda aspoň přes noc a když nebudu shnilej si vyházet sníh před vratama....
- AnderN
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Ono je to možná jednodušší, než pak ráno odhazovat auto a škrábat okna.
No tak to každopádně, pokud teda není ta garáž 50 m od hlavní cesty, to by se Trunda uházel