koupě Rover 45 1.6

WinK
Kontaktovat uživatele:

Re: koupě Rover 45 1.6

Příspěvek od WinK » pon lis 04, 2013 10:59

OK, vpohodě. Zdá se, že jsme měli štěstí v Německu, v nějakém meziskladě ještě jedno našli,
už by mělo být na cestě do CZ... met:
Rover 45 1.6 r.2004

cembry

Příspěvek od cembry » pon lis 04, 2013 18:42

Hura! Konecne tahle pohadka nabira smer ke dobremu konci! :-)
MGF 1.8 (na léto)Obrázek
Honda Civic VIII 4D 1.8 I-VTEC (když se nedá jet bez střechy)Obrázek

WinK
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od WinK » sob lis 23, 2013 10:49

Ahoj kamarádi!

Tak víko je nastříkané a namontované, vpodstatě auto je konečně hotové!!

Až na jednu věc, a sice ABS co odešlo při nárazu. Důvodem je to, že jsme nebyli schopni pojištovně
dokázat, že bylo funkční. Byl stím v několika různých servisech, (zmiňoval Hondu, BMW, pak zkoušel
univerzální diagnostiky od Bosh atd.) a vždy to dopadlo stejně, diagnostika se spojila, něco se načetlo,
ale nikdy to nedojelo do konce a vyplo se to. :? :( Prostě nesehnali jsme diagnostiku, která by si s
mojí jednotkou rozuměla.
Tak se chci zeptat, nebo spíše poprosit, pokud tady někdo máte 45tku po faceliftu, napište zda jste
měli podobné potíže s diagnostikou, díky!!
Já si totiž myslím, je to ale můj osobní názor, že problém je jinde, asice budto mezi konektorem a jednotkou,
nebo samotná jednotka není v pořádku....myslím si to i ztoho důvodu, jak přišly ty první teploty okolo 5 stupnů,
tak se to celé pomátlo, přestal ukazovat tachometr atd. (jak sem psal v příspěvku dříve) A ted zase nekompatibilita
s různými diagnostikami...
Máte někdo ponětí co by mohla stát nová jednotka v anglii??

THX
Rover 45 1.6 r.2004

cembry

Příspěvek od cembry » sob lis 23, 2013 11:28

Rad slysim, ze je to s autem na dobry ceste. Je to krasnej kousek na to aby sel na nahradni dily.
Resim ted neco podobneho na civicovi. Srnka mi to poskodila vpravo vepredu az k ABS jednotce, ktera je vpravo za prednim svetlem a poskodil se konektor k jednotce. ABS tak sviti porad, auto jede, ale brzdi jen bez ABS. Zasadni problem to pro me neni, zatim resim plecharinu a az to bude komplet, budu se venovat drobnostem. Kdyz jsem studoval manualy, tak tam muze odejit spousta veci - at uz jen obycejnej drat od abs senzoru u kola nebo pojistka pro abs a cely se to pak zacne chovat divne. Verim, ze kdybys kontaktoval treba Zakara nebo Lenhama tady na foru, tak budou mit dost prostredku a zkusenosti k reseni problemu s ABS u tvyho rovera.
MGF 1.8 (na léto)Obrázek
Honda Civic VIII 4D 1.8 I-VTEC (když se nedá jet bez střechy)Obrázek

lenham3
Bydliště: Zlin,Canterbury,Zlin +420603476566 lenham3@seznam.cz

Příspěvek od lenham3 » stř lis 27, 2013 23:46

Jak to ctu tak musim k tomu neco napsat a to co jsem ti rikal vcera jak jsi byl u me,
nemyslim si ze zavada ABS je zapricinena narazem :!:

Protoze jak jsem odpojil konektor,
tak byly skoro vcechny kontakty na modulu ABS zaoxidovane a to je ta pricina,
bud vycistit poradne nebo bude spatne jednotka ...
Je to problem vlhkosti ale ne z duvodu narazu.

WinK
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od WinK » sob lis 30, 2013 16:26

Díky moc za ochotu, že ses nato podíval. Po neděli to zkusíme rozebrat a vyčistit, ale moc tomu nedávám...
Rover 45 1.6 r.2004

WinK
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od WinK » ned led 19, 2014 11:01

WinK píše:Díky moc za ochotu, že ses nato podíval. Po neděli to zkusíme rozebrat a vyčistit, ale moc tomu nedávám...

Tak bohužel, ta řídící jednotka ABS byla mrtvá, i po namontování nového senzoru do zadního kola
nic nefungovalo a diagnostika hlásila tutéž chybu. Nicméně vše už je opraveno a konečně mám
auto naprosto vpořádku!! met: drive: Ale trvalo to bezmála 4 měsíce od nehody, než se vše
sehnalo a vyřešilo, maras! :? :(
Rover 45 1.6 r.2004

Odpovědět