VÁNOČNÍ SRAZ OLOMOUC 14.12.2013
-
- Kontaktovat uživatele:
Re: VÁNOČNÍ SRAZ OLOMOUC 14.12.2013
Přátelé tak je ještě čas na přihlášení do 7.12.2013. Po tomto již musím nahlásit počet lidí ohledně jídla. Samozřejmě jestli někdo přijede i po tomto termínu určitě se také navečeří. Podle toho jak to vypadá bude to pořádný sraz. Víc neprozradím. Už se na Vás těším. 

Ahojki všem z Raichenberku pod sněhem, no letos jsme tak nějak falírovali a moc nenasrazovalii když vzpomínáme vespolek .. Přestože nám tady na parkovišti přistál další Rovří krasavec .. Tak se zeptám mého lepšího já jak bude sloužit a co na to zda-li se oplatí zajet si cca 250 km na véču .. když tady nedávno jsme na véču jeli asi necelých 9 km

-
- Kontaktovat uživatele:
Paci bylo by to pěkné ale záleží to na Tobě, jinak by to bylo od Tebe moc pěkné. 

Zdravím všechny.Moc se omlouvám ale letos se buhužel netrhnem,přesto vám všem přeji suprovou zábavu a výbornou večeři.Karuzo
Ahoj,omlouvam se, ale ja a moje polovicka nedojedeme. Mame oba praci bohuzel. 

Zdarec ze zasněženého severu
/ tak 30 kg vloček na výšku a stále padá.. za chvíli to tady bude jak u Karafiátových broučků /,
takže jako již skoronezaměstnaný teď hafo času, a mému lepšímu já se podařilo vyměnit směnování takže je v plánu vyjížďka cca 250 Km na véču k Olomouci.. Řízek nebo svíčková ? uvidíme ..

takže jako již skoronezaměstnaný teď hafo času, a mému lepšímu já se podařilo vyměnit směnování takže je v plánu vyjížďka cca 250 Km na véču k Olomouci.. Řízek nebo svíčková ? uvidíme ..

Ujednáno pane prezidentePrezident Jarda26 píše:Paci bylo by to pěkné ale záleží to na Tobě, jinak by to bylo od Tebe moc pěkné.

No tak teda nevím .... mám doma rozdělané schodiště a nějak se práce protahuje do zítřka... vidím to bledě.. 

Děkuji panu Prezidentovi za svělej srazík. Moc se nám to líbilo a jídlo bylo mňamózní.
Díky a příští rok opět?
Díky a příští rok opět?
- AnderN
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Taky doufám
Příjemné posezení se spoustou známých tváří. Díky všem zúčastněným!

-
- Kontaktovat uživatele:
Milí přátelé, chtěl bych Vám všem poděkovat za hojnou účast na předvánoční večeři. Doufám že jste byli spokojeni jak s restaurací tak i jídlem které bylo na tomto srazu novum.Ještě jednou bych chtěl vyzvednout účast Paciho s manželkou kteří přijeli až z Liberce, je to od nich moc pěkné.
Přihlášených na toto setkání bylo 45 členů ale některé schvátila nemoc někdo měl křtiny takže účast byla 38 členů. Takže doufám že na příští ukončení roku se zase zúčastníte v tak hojném počtu. Ještě jednou děkuji a už se těším na další srazy klubu.

Přihlášených na toto setkání bylo 45 členů ale některé schvátila nemoc někdo měl křtiny takže účast byla 38 členů. Takže doufám že na příští ukončení roku se zase zúčastníte v tak hojném počtu. Ještě jednou děkuji a už se těším na další srazy klubu.

: Vánoční sraz - jídlo perfektní lidé příjemní -dobrý pokec zkrádka se to vyvedlo!!
Ještě jednou bych chtěl vyzvednout účast Paciho s manželkou kteří přijeli až z Liberce. 

Tož i my ze severu děkujeme panu Prezidentu za pozvání a všem ostatním za přivítání .. Gáblík byl opravdu mňamki , večerní posezení s přáteli opět velmi milé...

- Austin
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Rovněž děkuji za hezký večer a přeji všem to nej do nového roku 

Austin Allegro 1.5 MKII 76, Austin Princess 2.0 OHC MKI 76, Rover 200 CVT 1.6 Twincam 99, Mini Cooper 1.3 97
Opožděně, ale o to větší díky prezidentovi za super výběr snídaně (maličko jsem si v sobotu přispal
) a speciální díky paní prezidentové a ostatním tvůrkyním luxusního cukroví!
A samozřejmě obdiv Pacimu

A samozřejmě obdiv Pacimu