ROVER 220 Coupe Turbo, 1995 prodáno !!
Re: ROVER 220 Coupe Turbo, 1995
No, 50 metrů to není, ale nějakých 15 ano... a to už při té zdejší nadílce ráno není nic příjemného.... tedy uvidím, jestli lenost opět nezvítězí.... poslední zimu mi přišlo, že jsem se míň zapotil u škrabání skla, než u házení sněhu
Gratuluji k nákupu... sem zvědavý jak to pojede...
kabrio XW 214, kabrio 214XW bouračka... http://www.bouskaservis.cz" onclick="window.open(this.href);return false; 777571165
Díky, zatím není důvod ke stížnostem jede to tak nějak dooost slušně
Všechna svá auta jsem prodal,takže momentálně bez Roveru!
Zrovna vyrážím pro přeobloženou spojku do svýho 220ti cabrio snad to dostavím a někde se třeba i potkáme.
kabrio XW 214, kabrio 214XW bouračka... http://www.bouskaservis.cz" onclick="window.open(this.href);return false; 777571165
Tak ikdyž mám auto zazimované, probíhá příprava na příští sezonu. Dnes mi dorazil střední i zadní díl výfuku od firmy Tyll resp. MTS včetně těsnění a gumových závěsů
Pěkné pěkné .... prosím prosím, jaký průměr má trubka dejme tomu těsně před středním tlumičem... schválně o kolik je to jiné proti normálnímu K-Series výfuku...
Budeš dávat nějakou hezčí koncovku? Na starém výfuku byla nějaká? Pokud by to byl origo výfuk, tak by měla jít v poho sundat... no a nebo uříznout a navařit
Budeš dávat nějakou hezčí koncovku? Na starém výfuku byla nějaká? Pokud by to byl origo výfuk, tak by měla jít v poho sundat... no a nebo uříznout a navařit
Vnější průměr trubky před středním tlumičem je 59 mm a stejně tak i před zadním dílem. Koncovka je klasicky holá dlouhá asi 160mm o vnějším průměru 52 mm. Na mém stávajícím výfuku je naroubovaná nějaká decentní koncovka, ale moc jsem na to nekoukal, jestli je vařená nebo chycená šroubem. Nejsem příznivcem tunningu, ale možná něco decentního pořídím, výběr je dost široký...., ale samotnou výměnu výfuku nechám na jaro, chtěl jsem ho koupit letos, protože už byl jen jeden poslední.
Děkuji... no tak to je pěkný .... aspoň ten střední díl bych měl časem pořídit, bo ho mám fakt ubohý na ten výkon... a tys mi ho vyfouk .... na kolik vyšel ten střední?
Po registraci do e-shopu mi dali 10% slevu takže stál bez dopravy 2565,-Kč s daní, Jinak horší by bylo kdyby ho někdo vyfouk mě , třeba Ty
A díval jsem se, že už na MJ auto nemají v nabídce ten Quinton Hazell, který jsem taky zvažoval. No je to bída něco tu koupit a táhnout ho z Anglie
A díval jsem se, že už na MJ auto nemají v nabídce ten Quinton Hazell, který jsem taky zvažoval. No je to bída něco tu koupit a táhnout ho z Anglie
Tak přes Lenhama není problém...
Já vím a je moc dobře, že tady tato možnost je, ostatně brzy se ji chystám využít
Ohledně koncovky bych si představoval rozměrově něco podobného
- AnderN
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Tohle je myslím koncovka, která je na tom zadním tlumiči navařená a tyhle auta to tak měly už z výroby. Koupil jsem teď zadní díl MTS na Rovera (18K4F) a má ji taky, tož mám radost. Vypadá to přesně takto:
Obrázek je originál tady odtud: http://www.rimmerbros.co.uk/Item--i-WCG108560
Tak mě zaráží, že MTS koncový tlumič na 220ti tu koncovku nemá ...
Obrázek je originál tady odtud: http://www.rimmerbros.co.uk/Item--i-WCG108560
Tak mě zaráží, že MTS koncový tlumič na 220ti tu koncovku nemá ...
Ty tam Ondro máš od MTS chromovanou koncovku??? Já tam sice koncovku mám, ale jen z pozinku... rozhodně ne chromovanou... Tož to hledím-..
- AnderN
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Tož to hleď zítra bude na autě. Právě jsem s Márou sháněl ten správný a MTS tu koncovku má fakt stejně jako originál.