Dažďový senzor
Re: Dažďový senzor
Já mám taky model 2005 a dešťový senzor mi funguje trochu jinak než popisujete, zapne se pravou páčkou na 1.stupeň, jednou stěrače máchnou a potom jsou v pohotovostní poloze, můžeš to tak i nechat a jakmile začne pršet nebo tě třeba jen ohodí kamion tak se sepnou, 2.a 3. poloha je trvalé sepnutí stěračů, 3.je nejrychlejší, jen při zastavení se sníží na rychlost 2.stupně, po rozjetí opět zrychlí do maxima. Ale je možný že to jde přes PC přenastavit.
Rover 214Si 12/97, Rover 75 Tourer Contemporary SE 12/04
-
- Kontaktovat uživatele:
Já to mám uplně stejně jako ty Jardo.
Co poradit Inzerovi netuším. To chce do servisu kde si s tím někdo pohraje...
Co poradit Inzerovi netuším. To chce do servisu kde si s tím někdo pohraje...
Asi nějakej šotek, už mi zase fungujou. Se tam dostala asi voda když byl koupanej, no a když vyschla, tak se to vrátilo do normálu.
R75 CONNOISSEUR 2.0 CDT 03/2000

- AnderN
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Hmm, zvláštní ... stěrače a nemají rády vodu. Chtělo by to zjistit příčinu, abychom se tomu do budoucna třeba vyhnuli.
Asi se mi dostala voda na motorek, chybí mi totiž takovej plastovej čudl na torpédu a tam tudy to zřejmě nateklo.

Měnil už někdo páčku stěračů? Je potřeba sundat volant? Je to divné, ale funguje mi jen ostříknutí čelního skla. Jinak vůbec stěrače nemakaj. Přitom motorek je zdravej, alespoň doufám. 

packy vyberies lahko, staci dat dole kryt pod volantom a si pri nich, navzajom niesu prepojene takze volant ani nic vaznejsie netreba rozoberat, mne zase napriklad blbne ostrekovac okien funguje len ked packu zatlacim k sebe a silno dole este nizsie ako je rychly rezim stieracov
Rover 75 2.5 V6 Saloon + 2.0 CDTi Tourer

Tak jsem našel tři vlákna o tom, jak zničeho nic fungují a nefungují stěrače (ostřikovač běhá).....ale ani v jednom dokončení, co to bylo a cos tím... 
Dnes se mi stalo to samé - dvakrát. Teď momentálně chodí....
Nemáte někdo nějaký rozum ?

Dnes se mi stalo to samé - dvakrát. Teď momentálně chodí....
Nemáte někdo nějaký rozum ?
MGF, Tourer, RR P38,R75, MGF Trophy, Rover 200 BRM, Rover 827 Coupe, 827 Sedan, Elise S1, XK8 , Škoda Felicia(60´), 1000(64) + 1100(67)MB, 110R(70,71,72,78,80), Garde(83), W353(67,73)...prostě mě to baví.
Rudiger už tu dlouho nebyl, tak jemu asi SZ nepiš