ROVER 220 Coupe Turbo, 1995 prodáno !!
Re: ROVER 220 Coupe Turbo, 1995
Jo to je přesně ono, lepil se na mě na obchvatu nějakej boreček ve vectře ale jen do chvíle než jsem na konci obchvatu Domaželic při sjezdu z mostku řadil 2 přišlápnul dal 3 a zmizel mu.. vše v rámci pravidel

Všechna svá auta jsem prodal,takže momentálně bez Roveru!
Hehe ..... to je vždycky prča toto... to znám
.... já si na zadní sklo namontuju nějakou kameru a budu si pak doma pouštět záznamy těch protáhnutých xichtů
.... Karle, těším se, až se trošku oteplí, tak si dáme srázek 
Jo to není problém, máme to přes kopec 
Takže dnes proběhla již avizovaná výměna středního a zadního dílu výfuku včetně těsnění a závěsných gum. Vše šlo nebývale dobře povolit očkem a nebo golou, což mě potěšilo. Evidentně je vidět, že sůl si na tomto autě asi nikdy nepochutnala
Vše bylo hotové asi za hoďku
Dávám pár fotek před a po výměně, ale Trundu asi moc nepotěším, protože oba původní díly nejsou nic moc,střední má asi dvě dírky, ale chrastí a poslední je dokonce po smrti
Vše bylo hotové asi za hoďku
Dávám pár fotek před a po výměně, ale Trundu asi moc nepotěším, protože oba původní díly nejsou nic moc,střední má asi dvě dírky, ale chrastí a poslední je dokonce po smrti
již nové díly 
JInak pocit při jízdě samotné. Auto je teď krásně tiché a když jsem viděl ten děravý konec, bylo mi jasné proč jsem po zatlakování turbem slyšel syčení
plyny šly cestou nejmenšího odporu ven, což teď zmizelo

No teda 
Ale trubka středního dílu nevypadá zle. Bych dal místo toho tlumiče rezonátor a hotovka
Uvidím.... ale ten zadní díl, ten je fakt total KO.
Navrtal jsi dirky? A koukám, že máš pěkně rezatou nádrž. Ani na jednom to takto zdola nemám...
Ale trubka středního dílu nevypadá zle. Bych dal místo toho tlumiče rezonátor a hotovka
Navrtal jsi dirky? A koukám, že máš pěkně rezatou nádrž. Ani na jednom to takto zdola nemám...
trubka střeďáku má snad jen dvě dírky v tom eskovým ohybu.
Dírky jsem zatím nevrtal, ale to není problém udělat to později.
Jo nádrž má rezavé fleky, ale pořeším to tak jak psali kluci, odrezit, nátěr Formexem a nástřik vosku, aby bylo vidět co se děje podtím
Je to taky jediné místo, prahy a spodek auta by byl horší, ale i to všechno půjde na kůru
JInak ten sběr mám v práci, takže se někdy zastav, táhnout to domů se mi nechtělo
Dírky jsem zatím nevrtal, ale to není problém udělat to později.
Jo nádrž má rezavé fleky, ale pořeším to tak jak psali kluci, odrezit, nátěr Formexem a nástřik vosku, aby bylo vidět co se děje podtím
Je to taky jediné místo, prahy a spodek auta by byl horší, ale i to všechno půjde na kůru
JInak ten sběr mám v práci, takže se někdy zastav, táhnout to domů se mi nechtělo
Využil jsem pěkného počasí a odrezil kotouče a brzdiče. Bohužel výsledek mě moc nepotěšil. Z důvodu dlouhého stání u bývalého majitele jsou zadní kotouče silně vyrezlé a předky mají zase dost velký otřep. Z toho důvodu nemá cenu natírat brzdiče Foliatecem, ale budu to muset spojit s postupnou výměnou kotoučů a desek a možná i hadic. Chtěl bych jít cestou stejného setu jako Trunda , ale pouze v případě, že se na to vejdou originální kola 15" a ET 45. Ta kola na fotce mají ET 40 a měla by se vejít, aspoň v to doufám 
-
J0hny
- Kontaktovat uživatele:
Pekelný yokošky
Počkat vám vedou brzdový trubky dozadu vnitřkem?
Počkat vám vedou brzdový trubky dozadu vnitřkem?
Ano prochází ramenem za zadním štítem brzdy.
Dnes jsem na těch gumách jel poprvé, myslel jsem si, že budou hlučnější, ale je to k nerozeznání od Toyo, taky je fakt, že jsem je zatím moc nezahřál, ale je cítit, že tahají volant víc,protože mají o dost tvrdší boky a taky jsou širší.
Dnes jsem na těch gumách jel poprvé, myslel jsem si, že budou hlučnější, ale je to k nerozeznání od Toyo, taky je fakt, že jsem je zatím moc nezahřál, ale je cítit, že tahají volant víc,protože mají o dost tvrdší boky a taky jsou širší.
-
J0hny
- Kontaktovat uživatele:
Vnitřkem jsem myslel jako interiérem...
Na těch se bude jezdit libově, jenom jsem zvědavej jestli je ve vedru přehřeješ, při ostřejší jíždě
Na těch se bude jezdit libově, jenom jsem zvědavej jestli je ve vedru přehřeješ, při ostřejší jíždě
Já myslím že ne, protože na fotce jak jsem měnil výfuk je vidět, že trubky jdou spodkem pod podlahou, ale nezkoumal jsem to blíž
To jsem taky zvědavej jak se budou chovat při vyšších teplotách, zatím je teplo jen zdánlivě
Nikde jsem se kloudně nedočetl, na kolik takový typ pneumatik foukat, zatím to mám na 2,2
To jsem taky zvědavej jak se budou chovat při vyšších teplotách, zatím je teplo jen zdánlivě
Nikde jsem se kloudně nedočetl, na kolik takový typ pneumatik foukat, zatím to mám na 2,2
-
J0hny
- Kontaktovat uživatele:
No na fotce je vidět, že jde dovnitř kamsi skrz gumovou prachovku, no právě asfalt je ještě fakt ledovej