Šmankote co blbnete.... kdo řekl, že bych snad jen mikrosekundu myslel na vochcávku

.... tfuj... to raději budu jezdit na kole....
Já bych pětasedmu zkousnul, ale zhodnotili jsme potřeby a opravdu, i v toureru, je to prostorově nedostatečné... časem uvažujeme o dalším děťátku a tři děti v sedačkách se do pětasedmy nevejdou.... nehledě na to, že kufr je opravdu o dost menší, jako v Labuti...
Koupě jiné Labuti zase nesedí s potřebama... jednak v ní nemůžu vozit vzadu tři děti (nemá uprostřed tříbodový pás), bezpečností je bohužel proti dnešním tankům celkem slabá a komfort... no... kdo kdy zkusil jet takovým autem v létě bez klimy (ano, dělala se i s klimou) se dvěma prckama na dovolenou, tak chápe... v interiéru je citelně vyšší hlučnost od kol i motoru a to citelně i proti RFku a to všechno dělá cestování dost náročné.
A dostávám se k finále..... Austin se trefil.... už cca měsíc koketuju s tím, že půjdu cestou Volvo V70... není to tuctovka, je to ultrapraktické auto se širokou zadní sedačkou (dokonce se dá sehnat v sedmimístné verzi), kufr mega velký, do roku 2005 to jsou auta s neskutečnou výdrží a vynikající antikorozní ochranou (např. 5. dveře jsou plastové), motory (krom těch turbo benzínů) jsou taky nesmrtelný (běžně tu lítají kusy s 600 tis. km), navíc kusy jsou většinou servisované v origo servisech a provozované na delší vzdálenosti, takže i interiéry jsou na ty km ve výborném stavu... Já na to nespěchám, Labuť teď jezdí skvěle, nejhorší korozi jsem poléčil, zima a sůl téměř nebyla, třetí dítě taky ještě není

v klidu si budu vybírat, zkouknu ještě Lenhamovo ZT, jestli přeci jen srdce nezvítězí..... a uvidí se

.... ale taková je realita, že musíme jet dál a musíme najít cestu, která nás bude nejmíň bolet....
Nicméně zapřísáhl jsem se, že naše Roverky napustím ani za nic