Pomoc!400 je na tom zle.
Re: Pomoc!400 je na tom zle.
Chjo..... tahle věc mi teda v autech vůbec nechybí....
-
- Kontaktovat uživatele:
Trundo, já bych už mechaniku nechtěl ani náhodou, jsem už asi rozmazlenej, ale když mám chvíli ject s mechanikou, nelíbí se mi jak je spojka tvrdá a tupá, když jí pouštíš
Ale ty starosti navíc.... já nic nemusím řešit a ve finále je to o zvyku... dokonce i manželka si zvykla na spojku v Labuti, kde mám sadu omylem danou nějakou silnější (jestli náhodou není z varianty s hydraulikou), takže pedál je tvrdej jak prase (těch pár lidí, co s Labutí jelo, tak si na křižovatkách užívalo ) ....
No já měl zatim kromě Feldy všechny auta s hydraulikou a problém nebyl jen asi na Š120. Pravda,nekoupil jsem si zatim auto mladší 12-ti let. Ale na tej Felině jsem nemohl říct,že by byl nělakej špatnej chod,nebo bych neměl dost citu,ale lamela byla horší.
V práci se projedu tak s 20 autama za den vč. náklaďáků,ale na nebezpečnejch 40-ti metrech. Tak mam asi už nohy vycvičený na ledascos.Nejhorší jsou asi Tatry a starší Mercedesy Atega,ale to je vzduchem.
Radši bych si hodil lano.
V práci se projedu tak s 20 autama za den vč. náklaďáků,ale na nebezpečnejch 40-ti metrech. Tak mam asi už nohy vycvičený na ledascos.Nejhorší jsou asi Tatry a starší Mercedesy Atega,ale to je vzduchem.
Radši bych si hodil lano.
MG ZT-T 25K4F 140 kW 245 Nm.
Mini SPI 1995 -> 18K4K 118 kW 174Nm?
Mini SPI 1995 -> 18K4K 118 kW 174Nm?