Vymena capu horneho ramena
- white.lexus
Re: Vymena capu horneho ramena
no nakolko som spociatku netusil že ten čap má iný rozmer som ho normalne začal dokrúcať a potom sa zlomil... nevadí do tých ramien dám nalisovať nové čapy správneho rozmeru a už by to malo byť OK
Rover 620 SDi Limited
U koho jsi to objednával? Tyhle věci se nedají v tuzemských obchodech nakupovat hrk hrk bez rozmyslu, protože oni ty katalogy mají dost chybové... a zároveň mě překvapuje, že tu s tím nikdy nikdo problém doposud neměl. Čím to je?
- white.lexus
bolo to z autokelly, objednával som spodné čapy ramien, čapy riadenia a horné ramená...všetko bolo OK až na tie ramená, raz sa to nezmestilo do karosérie a raz nepasoval čap a neviem čím to je asi tým že som sa spoliehal na ten ich zoznam a netusil som že to tam majú hala bala...
Rover 620 SDi Limited
Hmmm..... od toho Moogu se to naproti tomu Starlinu tváří správně.... je ale otázka, jestli to není problém ze strany výrobce... mimochodem proč jsi nevzal Delphi? Kdybych měl na výběr, tak jdu do nich....
- white.lexus
chcel som delphi pretože stouto značkou mám dobré skúsenosti, lenže mali len lavú stranu.....teraz som objednal vrchné čapy od delphi do tých ramien od MOOG... dám potom vediet ako to dopadlo
Rover 620 SDi Limited
-
- Kontaktovat uživatele:
No, taky mě dost překvapuje, že do kasle už to rameno šlo, což by naznačovalo, že to bude správně celý a né že tam ještě nepůjde čep Pochybuju, že se do Rovera dělali různý těhlice, nebo že accord měl různý kasle