Můj ROVER
-
- Kontaktovat uživatele:
Re: Můj ROVER
Naprosto překrásné:-) pěkný popis
V sobotu jsem koukl na počítadlo kilometrů a
Ťukám na dřevo, zatím vše funguje. Dokonce i webasto . Ještě aspoň jednou tolik kilometrů.
Ťukám na dřevo, zatím vše funguje. Dokonce i webasto . Ještě aspoň jednou tolik kilometrů.
Blahopřeji. Také jsem již přesáhl 200 000 km.
- AnderN
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Na tu červenou ikonku se teď taky koukám ... to už je takový kolorit, myslím.
Tak tak, ta ikona tam už patří. Už to neřeším tak často. Párkrát se posune sedadlo a svítí zas. Myslím, že Mirda to má spojený čokoládou, nebo něčím podobným.
- AnderN
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Jo, no ... jsem to měl rozebrané před měsícem, prostříkal kontaktolem a byl klid ... asi na týden.
-
- Kontaktovat uživatele:
Keksine, gratulace, ať to dá ještě jednou tolik!
Tak jsme o pár kilometrů starší.
Mám malej dotaz. Jak sklopit ty "dvířka" v zadních opěradlech za loketkou co vedou do kufru???? Nejde mně to pořádně otevřít, jen trochu. Zavazí ta loketní opěrka.
Není v tom nějakej fígl?
Mám malej dotaz. Jak sklopit ty "dvířka" v zadních opěradlech za loketkou co vedou do kufru???? Nejde mně to pořádně otevřít, jen trochu. Zavazí ta loketní opěrka.
Není v tom nějakej fígl?
Ahoj,musíš hlavně sklopit prvně pořádně tu loketku a pak to zkus.
Rover 75 CDTi r.v. 2005
- AnderN
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Mám opačnou radu ... když sklopím nejdřív opěrku, tak potom tomu průchodu skutečně překáží. Když se to ale snažím sklápět oboje jakoby najednou, dostanu to dál ... úplně dole to ale není, tedy minimálně dokud tam nedám třeba lyže, ty to pak připlácnou
Díky. Tak v tom bude zakopanej pes. Zítra to vyzkouším. Nikdy jsem to nepotřeboval, tak jsem to neřešil.
Tak se mně asi před měsícem podařilo vyfotit opět pěkný číslo.
Ale pak mně radost zkazil nějakej šupák, h.aj.zl, kr.e.tén a křupan v jedné osobě kterej mně na parkovišti drcl do předního blatíku . Promáčklina byla strašná asi 15x10cm a do hloubky asi 3cm. Autem jsem nejel já, takže jsem pachatele nechytil a tudíž nevykonal na něm popravu. Poté co jsem se uklidnil (asi po týdnu) jsem začal řešit co s tím. Dávat novej blatník mně k vůli možnému odstínu barvy nebylo doporučeno. Tak jsem hledal firmu, kde dělají metodou PDR. Volba padla na firmu Auto Pospíšil s.r.o. v Brně. http://www.autoservis-autoskla-myti-aut ... zeni-laku/
Oprava proběhla v celku úspěšně. Problém byl v tom, že promáčklina zasáhla i ten kraj blatníku kde je moc materiálu, jinak by to bylo 100%ní. Od předání nemocného Roverka a do vyzvednutí uzdraveného Roverka uběhlo asi 60 min. Výsledná cena byla 400Kč.
Poškozený blatník.
Opravený blatník.
Ale pak mně radost zkazil nějakej šupák, h.aj.zl, kr.e.tén a křupan v jedné osobě kterej mně na parkovišti drcl do předního blatíku . Promáčklina byla strašná asi 15x10cm a do hloubky asi 3cm. Autem jsem nejel já, takže jsem pachatele nechytil a tudíž nevykonal na něm popravu. Poté co jsem se uklidnil (asi po týdnu) jsem začal řešit co s tím. Dávat novej blatník mně k vůli možnému odstínu barvy nebylo doporučeno. Tak jsem hledal firmu, kde dělají metodou PDR. Volba padla na firmu Auto Pospíšil s.r.o. v Brně. http://www.autoservis-autoskla-myti-aut ... zeni-laku/
Oprava proběhla v celku úspěšně. Problém byl v tom, že promáčklina zasáhla i ten kraj blatníku kde je moc materiálu, jinak by to bylo 100%ní. Od předání nemocného Roverka a do vyzvednutí uzdraveného Roverka uběhlo asi 60 min. Výsledná cena byla 400Kč.
Poškozený blatník.
Opravený blatník.
PDR je dobrá volba.... ... z tohohle mám prostě hrůzu. Koupit si pěkný auto a pak ho někde zaparkovat.