Rover 218VVC Coupe, 1997 - Trundovy manželky ;-)
Re: Rover 218VVC Coupe, 1997 - Trundovy manželky ;-)
Souhlas...a jinak to platí pro kdeco a ve kdečem.
A bohužel...pro koncového spotřebitele.
A bohužel...pro koncového spotřebitele.
Rover 75 1.8L Turbo sedan 2004
Tento automobil byl: 72 453. ve výrobním pořadí, z celkového počtu 112 381 ks, 752. 1.8 T Connoisseur z celkového počtu 2 392 ks, 1 003. v barvě laku Odyssey Blue (kód: JGA) z celkového počtu 2 856 ks.
Alfa Romeo 147, 1.6 L Twinspark 105 KS
Tento automobil byl: 72 453. ve výrobním pořadí, z celkového počtu 112 381 ks, 752. 1.8 T Connoisseur z celkového počtu 2 392 ks, 1 003. v barvě laku Odyssey Blue (kód: JGA) z celkového počtu 2 856 ks.
Alfa Romeo 147, 1.6 L Twinspark 105 KS
Jdu barvičkovat 

-
- Kontaktovat uživatele:
Hodně zdaru! Já jdu frézkovat 

Ještě že jsem to nešel barvit včera večer.... bych se asi moc nevyspal
Je to celkem makačka, ale už to mám v podstatě hotové. Namíchal jsem asi 2/3 barvy a zbylo mi něco, tak jsem narychlo odmastil a odstrojil ten jeden zadní menší třmen a natřel ho taky... najím se a půjdu ho natřít po druhé 

Podle nálady soudím, že je výsledek zatím pozitivní a to je dobře, pak sem dej fotky 

Všechna svá auta jsem prodal,takže momentálně bez Roveru!
Vypadá to nadějně
Jen jsem musel narychlo obrousit ten jeden třmen od Motipu, protože se to pod tím začalo krabatit. Až na tu makačku se s tím dělá celkem pěkně a vytváří to hezkou vrstvu. Akorát ty boje s permanentně pelichajícím štětcem 

Dobrý štetec je základ, jak už jsem psal 

Koupil jsem jakýsi, kterým jsem natíral tu základovku a pouštělo to chlupy až hrůza. Tak mi dneska ženuška koupila jekési štětce na malování a jakš takš to jde. Ona jak je ta barva hustá, tak to za ty chlupy dost tahá no a sem tam nějaký zůstane v barvě..... no nic, jdu se na to kuknout. Akorát den v čoudu a já mám jen natřené brzdy. Zase dneska prd udělám
No aspoň ty kabely ke svíčkám bych mohl nahodit.

-
- Kontaktovat uživatele:
Tak kolik si dal vrstev? Nojo časově náročný to je 

Tak už mi to schne 
Celkem jsem spokojený. Vypadá to parádně, až teda na unašeč třmene, který byl stříknutý tím Motipem. Natřel jsem to na to a Motip se pod Foliatecem začal krabatit. Tak jsou tam občas taková nepěkná místa, ale spíš na méně viditelných částech. Třmen jsem po této zkušenosti raději narychlo okartáčoval.
V týdnu musím na jednom třmenu vyměnit manžetu na pístu, seskládat to, pak asi na autě trošku šmirglem ojedu přední kotouče (zadní mi kamarád stáhne jemně na soustruhu) a může se montovat.
Celkem mě naštvalo, že jsem tím barvičkováním strávil celou sobotu, tak jsem si říkal, že by bolo dobré udělat ještě něco autu prospěšnému. Tak jsem vyměnil kabely zapalování. Jako docela masakr tam kdesi pod sáním šmátrat po cívkách a vypojovat a zapojovat kabely
Ale podařilo se. I přes to, že motor tak dva měsíce nejel, tak chytl bez zaváhání. Takže jak namontuju brzdy, tak mě čeká přezutí a výměna oleje a filtru. Pak bych rád konečně vyřešil ty svody s katem. No a hleděl jsem, že už musím něco udělat s korozí na spodním lemu řidičových dveří. Bojím se, že už to tam bude po smrti
Oni to jsou ty dveře, co mi kdysi kdosi do nich naparkoval, tak by možná nebylo od věci sehnat zachovalejší....
Výsledek barvičkování:

Celkem jsem spokojený. Vypadá to parádně, až teda na unašeč třmene, který byl stříknutý tím Motipem. Natřel jsem to na to a Motip se pod Foliatecem začal krabatit. Tak jsou tam občas taková nepěkná místa, ale spíš na méně viditelných částech. Třmen jsem po této zkušenosti raději narychlo okartáčoval.
V týdnu musím na jednom třmenu vyměnit manžetu na pístu, seskládat to, pak asi na autě trošku šmirglem ojedu přední kotouče (zadní mi kamarád stáhne jemně na soustruhu) a může se montovat.
Celkem mě naštvalo, že jsem tím barvičkováním strávil celou sobotu, tak jsem si říkal, že by bolo dobré udělat ještě něco autu prospěšnému. Tak jsem vyměnil kabely zapalování. Jako docela masakr tam kdesi pod sáním šmátrat po cívkách a vypojovat a zapojovat kabely

Výsledek barvičkování:
Jo pane, tak to je lesk až to tahá oči, ale ve finále za kolem to bude v pohodě
Do Otvíráku je ještě měsíc, tak snad to všechno stihneš poladit

Do Otvíráku je ještě měsíc, tak snad to všechno stihneš poladit

-
- Kontaktovat uživatele:
Krása, akorát ty prachovky si natírat neměl, ale budeš je předpokládám obě měnit?
Za kolem to vypadá fakt mooc dobře
Asi pořídím modrej foliatec až se budu nudit

Asi pořídím modrej foliatec až se budu nudit

No na Otvírák pojedeme asi Labutí, nebo kdoví čím
Třeba Volvem
... ne, to jsem dneska odřekl 

Nebóóój
Ta jedna je zadělaná páskou a tu druhou budu měnit
No já jsem hlavně zvědav na to, jak to bude brzdit