Madop ZR 160
Re: Koupě ZR 160
Třeba je měřil musím se poptat. Nějaká voda jde do oleje + když zastavim tak cejtim fridex u motoru, možná děravá hadice.
Rover 220 coupé turbo, MG ZR 160
No možné by to bylo, tak že se část benzínu třeba vinou horších kroužků dostane do oleje a ten kvůli špatnému těsnění pod hlavou zase do vody, ale nechci tě strašit 

Všechna svá auta jsem prodal,takže momentálně bez Roveru!
-
- Kontaktovat uživatele:
Ajéje, z toho smrdí začarovanej kruh Karle 

No kdybys jezdil famózní Fabií TSI tak bys cítil benzín v novém oleji po ujetí cca 20 km jako já
, no a zbytek vyprávění zná skoro každý majitel motoru K-series 

-
- Kontaktovat uživatele:
Ale "spodek" má k-series naprosto špičkovej! Oproti skoro všem ostatním motorům
A hlavu ve skutečnosti taky, jenom tam musí bejt včas MLS HG

A hlavu ve skutečnosti taky, jenom tam musí bejt včas MLS HG

Tak jak Ti to s tou firmou dopadlo, reklamovals 

Ve středu se na to mrknou.
Jestli to bude s motorem vypadat blbě tak asi swap. Vím, že na Anglických fórech to bude asi psáno, ale byl by problém dát do ZR motor z 820ti? Nebo by bylo vhodnější sehnat coupe 220ti? Myslím ohledně dílů co by se musely měnit. Sehnat coupe by pro mě mělo ještě výhodu dílu na mé coupe. Ovšem 820 za dobrou cenu.
Jestli to bude s motorem vypadat blbě tak asi swap. Vím, že na Anglických fórech to bude asi psáno, ale byl by problém dát do ZR motor z 820ti? Nebo by bylo vhodnější sehnat coupe 220ti? Myslím ohledně dílů co by se musely měnit. Sehnat coupe by pro mě mělo ještě výhodu dílu na mé coupe. Ovšem 820 za dobrou cenu.
Myslel jsem, ze to mas auto na bezne jezdeni? Nejjednoduzsi varinta by byla to v pripade problemu sverit zkusenemu servisu. Motor se da nechat doverz z UK. Brat osmikilo na motor je holy nesmysl. Jednak z toho bude jen cisty motor, ktery je namapovany uplne jinak, nez jak bys potreboval. A s motorem je potreba mit poloosy a komplet napravnice. Takze jedina rozumna volba by bylo vzit coupe na dily (treba to Matyho). Dalsi vec, ze vzit ono R820 na rozebrani by byl docela kanibalizmus... To radeji rozbiju prasatko a nabidnu mu takovou castku, abys to nekoupil. Ne, to opravdu ne... By te tu vsichni rozsapali, protoze je to dost vzacne auto a zaslouzi si byt zachovano 
Hele, nedelej predsudky a res at se ZRo opravi kvalitne

Hele, nedelej predsudky a res at se ZRo opravi kvalitne

Jo a mimochodem, pred 14ti dny slo jedno turbo coupe komplet do srotu.... Nepodarilo se nam s Demisem tomu zabranit a bylo to tak rychle, ze jsme o tom ani nestlihli rict tu
.... Ale byl na to inzerat na Bazosu.... Chce to trosku hledat....

Inzeráty projíždím prakticky denně, ale tohle jsem nezaznamenalTrunda píše:Jo a mimochodem, pred 14ti dny slo jedno turbo coupe komplet do srotu.... Nepodarilo se nam s Demisem tomu zabranit a bylo to tak rychle, ze jsme o tom ani nestlihli rict tu.... Ale byl na to inzerat na Bazosu.... Chce to trosku hledat....

Jinak souhlas s Trundou, To turbované osmikilo musí být zachováno

Auto mám na běžný ježdění, vim že by to nebyla legální změna. Do toho motoru jsem dal spoustu peněz a představa, že to bude chtít znova podobnou částku se mi nelíbí. To bych měl asi nejdražší K-series motor u nás se stardantním výkonem. Toho "Matyho" coupé jsem si všiml, ale má tak třetinovou cenu, než jakou si představuje.
Tu 800 má někdo šanci ještě zachránit. Pokud se dostane ke mě tak ji nic pěknýho nečeká, ovšem o to vzácnější budou.
Hele, to je pořád dokola... nevím proč si stěžuješ na nasypané peníze do motoru... že ti to v servisu po*** je z části i tvůj problém, protože dokola se tu mele to, že tyhle motory se svěřujou do rukou pouze těm, co s něma mají zkušenost. A i kdyby, ty máš jejich práci reklamovat a mají to opravit na vlastní náklady. Nevím proč tu tak spekulovat, když nevíš ani co s tím je...
Bylo v sekci Tuning... já o něm taky nevěděl, ale zas tak aktivně po nich nepátrám. Ausdemis mi na něj poslal odkaz ....
Bylo v sekci Tuning... já o něm taky nevěděl, ale zas tak aktivně po nich nepátrám. Ausdemis mi na něj poslal odkaz ....
Já si nestěžuju. Tak promiň že vůbec něco píšu asi to není smyslem fóra.