Krasny vecer preji Vsem
Mno konecne mam trosku klidek v praci tak se du kouknout po tom eshopu... uvidime co by se dalo jeste koupit...
A nahodou neco pobliz brna mate neco nebo je to jen ten obchod ?
Jinak co bych se chtel zeptat....
Celej motor pujde ven takze budu mit moznost ten roh co jsem navaroval krasne zakitovat a nalakovat aby to bylo vse jak ma byt

Budu delat komplet tesneni pod hlavou mam na mysli a chci koupit mozna tento kit:
http://www.ebay.co.uk/itm/321300382537? ... EBIDX%3AIT
Udelam aji tesnenin pod vanou pokud bude spatny... a jeste krouzky ktery jsou na polo osach v skrini... mam dojem ze tam mam trosku cerno...
Otec ma znamyho v jednom obchode s dilama tady v Brne tak cekam zakolik je schopen me zehnat tady toto vsechno... takze cekam nez me to naceni..
Jinak kdyz uz budu mit venku cely motor tak asi udelam spojku ad je tam nova a nemusim se starat oni i kdyz ta co je tam je celkem ok...Co si otom myslite ?
Toto asi koupim nebo zkusim nekde zehnat:
http://www.ebay.co.uk/itm/350998136460? ... EBIDX%3AIT
Prebrousim kanalky ve svodech ad je proudivost spalin hladka "nevedel jsem jak to napis tak se omlouvam jestli jsem to napsal spatne"
Cat system cely vyndam a koupim tu imitaci ad to tam je a pak na konec dam ladeny vyfuk treba tento:
http://www.dkefekt.cz/zbozi/5485/Sortov ... rt-NEW.htm
Nebude stim problem ze je to jen obycejny ladeny vyfuk ?
Predni brzdy s kotoucema... nebo mozna jen stocim ty co mam a je to... A vedsi brzdy budu resit nekdy pak mozna....
ale co jsem koukal po netu tak se menijou ty gumovy privody hyudralici do brzd za ocelove... tak to mozna taky do budoucna...
Ten 52mm throttle body... a teda rikate ze nemusim menit ten mainfold necham tam teda ten plastovy... schanet jen TB je mnohem jednodussi
Vzduchovy filter K&N a asi ho dam nekam pryc nebo udelam box nebo jeste cold air intake aby to bylo uplne mimo tepla... ?
Co jsem se koukal na odkaz co me Lukas poslal tak zkouseli obyc, K&N, pipcross filtry a testovali to vseljak a KN to vyhralo... co Vy nato ?
Tlumice teda asi z MG ZR,ZS a nebo jestli nekde najdu levny pruziny ktery me to snizi
Jinak zjistit kudma to tece do kufru.... odelat vsechny listy a zjistit jestli je vse ok... pretesnit madla od strsnich oken... rozdelat obe dvere a servisnout motory a vse vycistit... dat tam aukusticke tlumeni a novy repro dopredu i do zadu...kamos bude mit puceni tepovac takze vytepuju cely vnitrek

a jinak to je vse... co me tak napada

Prelakovat ten naraznik a kridlo... a mozna do budoucna me napadlo udelat cernou folii na kapotu strechu a zadni kufr ale to by asi vypadalo blbe ze ???

a cely podvozek vycistit a nastrikat antikorozni gumu na spodek cely...

Zkusit zehnat nejak 5ti paprskovi nebo vice paprskovi lita kola a nechat je opiskovat a napraskovat cernou barvou... nebo bilou nevim musim se podivat po internetu co by se ktomu hodilo
Tak asi ste uz usnuli protoze to bylo nudny ...

Hlavni veci co bych potreboval jsou ohledne motoru a vyfuku a vzduchove sani :)A dalsi veci co Vas napadne