Koupě ZR 160
Re: Koupě ZR 160
Buď bude olej na hladině v expanzce a nebo naopak pod olejovým víčkem takový kapučínový šlem
Z venku to většinou poznat nejde, pokud ovšem nehrkne olej do vody naráz. To pak expanzka udělá bác a pod kapotou je doslova vymalováno
... a to si piš, že bys poznal 
-
microgenius
nevite nekdo o tomto neco http://auta.yauto.cz/mg-zr-160-1-8i-118 ... 95064.html
-
microgenius
tak to je koukam spatnej kousek, to se prave bojim to kupovat v cr, urcite kdybych mel nabidku od clena fora tak asik ok .
Tak zas na druhou stranu tu bys věděl, co kupuješ.... a je to za adekvátní peníze.
-
microgenius
A toto ma nejaku cz historiii http://auta.yauto.cz/mg-zr-1-8-16v-edic ... 60657.html ?
Dovoz Itálie, čili u nás bez historie, navíc na Auto Šerý nejsou na netu zrovna pozitivní recenze 
Všechna svá auta jsem prodal,takže momentálně bez Roveru!
-
microgenius
Me napadlo co se tyka toho cerneho, kolik vyjde pocatesni ivestice cca, urcite bych si nechal udelat servis od tu zminenich servisaku ?
Tak vzhledem k tomu, že tam bylo dělané těsnění pod hlavou a rozvody, tak pokud to nebylo udělané špatně, tak tohle řešit nemusíš. Takže pak leda zjistit stav brzd, výfuku a spojky... chce to vidět, ale nemusela by to být špatná volba. Samozřejmě pak záleží na kosmetickém stavu a už bude taky potřeba hledět po korozi, protože tyhle autka už začínají celkem dost reznout. V případě koupi udělat hned nástřik podvozku a dutin, přetmelit lemy a další spoje plechů.... to už jsou ale věci, které se dají řešit postupně ve volném čase 
U tohohle kousku by ses snad s kompletním servisem do 20 tis. vešel..... jo no pak samozřejmě stav podvozku. Tlumiče na těch tvrdých pružinách a velkých kolech moc dlouho nevydrží. Spodní ramena vydrží celkem dlouho a čepy na řízení jsou korunové položky. Zbývají pak uložení a kosti stabilizátoru, což taky není žádná hrůza, protože to jsou čepy v gumových uloženích.
U tohohle kousku by ses snad s kompletním servisem do 20 tis. vešel..... jo no pak samozřejmě stav podvozku. Tlumiče na těch tvrdých pružinách a velkých kolech moc dlouho nevydrží. Spodní ramena vydrží celkem dlouho a čepy na řízení jsou korunové položky. Zbývají pak uložení a kosti stabilizátoru, což taky není žádná hrůza, protože to jsou čepy v gumových uloženích.
-
microgenius
Tak urco vzhled kastle bych zkouknul to jo, kazdopadne pokud bych pro nej jel lepsi vzit nekoho sebou kdo tato auta zna ?
-
microgenius
Da se v cr koupit spojkova sada ?PLus tahla razeni ?
Spojková sada ano, táhla nepotřebuješ.... ale kluci tu nabízí repasovací sadu kloub táhla řazení.
-
microgenius
Cim dal tim vice se mi zacina motor libit, hledam ruzne recenze atd a ten motor je proste sportovne ladene, a je to spolehliva atmosfera nasel jsem kompletni manual jak motor rozebrat atd http://www.vgkracing.com/k%20engine%20EU3.pdf prikladam v odkazu
.
Tak snad az mi dojdou penizky tak snad bude nejaky hezky kousek
.
Cenove bych ho chtel koupit tak za 50tisic samo aby nebylo sezrane , bylo pojizdne stim ze bych si nechal tech 20-30 tisic na prvotni investici. Rozhodne bych se pak domluvil na nejakou kvalitni prohlidku u dvou zde napsanych mechaniku aby mi rekli co je nutne vymenit
Tak snad az mi dojdou penizky tak snad bude nejaky hezky kousek
Cenove bych ho chtel koupit tak za 50tisic samo aby nebylo sezrane , bylo pojizdne stim ze bych si nechal tech 20-30 tisic na prvotni investici. Rozhodne bych se pak domluvil na nejakou kvalitni prohlidku u dvou zde napsanych mechaniku aby mi rekli co je nutne vymenit
Jj, to je část z velkého RAVE manuálu.... 
-
microgenius
Líbí se mi možnost Vyměnit termostatu a zachovat pouzdro jaký je přístup k olej, filtrů?