Jestli chveš ladit sání a máš motor rozhozenej,tak si nejdřív pohraj s hlavou,.Já tomu dal skoro tejden a sací kanály doladil,hlavně je tam hnusnej přechod u sedel ventilů,pak doladit to hnusný plastový sání,co se dá,ale je tam málo prostoru ke slícování,když kanály v hlavě doladíš,tak ti skoro nezbejvá místo pro slícování,kvůli ohraničení sacího potrubí pro těsnění.Blbě se to popisuje.Nefotil jsem to.

Ještě,kde se sací potrubí svařuje,jsou uvnitř groty z plastu jak kráva.To jsem taky ubral.Vejfukový kanály jsem taky trochu upravil u sedel a výstup z nich dorovnal,je takovej zůženej,aby snad plyny moc nenarážely o vnitřní sváry na svodech.Ty jsem taky trochu ubral.Vejfukový kanály to chtělo vůbec vyleštit pořádně,ale už mě tlačil čas,přece jen bez auta je život těžkej.

Mám origo fitr,ale přemejšlim o KN do origo boxu.Tyhle tuning sračky mě za poslední dobu dost zklamaly.Všechno je od odladění a uni filtr bude mít vždycky svoje + a - .Dalším krokem pro mě je vyndat hadici sání do boxu a umístit přívod pod záslepku mlhovky pod levym světlem.Čekam hlavně lepší pružnost ve vyšších rychlostech.
Po tom,co jsem udělal já se motor nahoře ještě trochu probudí,ale měl jsem podpálenej ventil na 3. válci,tak těžko srovnávat.Chtělo by se to projet v jiný 416.

MG ZT-T 25K4F 140 kW 245 Nm.
Mini SPI 1995 -> 18K4K 118 kW 174Nm?