Jinak nepiš kde a kdy chceš jet rychle nevíš kdo to tu čte
Rover 218VVC Coupe, 1997 - Trundovy manželky ;-)
Re: Rover 218VVC Coupe, 1997 - Trundovy manželky ;-)
Když tenhle je menší tak ten druhý je zákonitě větší, ne
Nějak se v těch tvých upgradech ztrácím
Všechna svá auta jsem prodal,takže momentálně bez Roveru!
Jo a mimochodem mám plnou nádrž, restrikci na výfuku, blbě vyřešené sání.... takže lepší by to ještě mohlo být 
Ne, zadní třmeny jsem nechal původní, jen jsem dal větší unašeče... a tenhle jeden původní jsem teď vyměnil za ten menší z těch, co jsem koupil od JK... 
Tu plnou ti fakt závidím, ještě nikdy jsem ji kupéčku nedopřál
no a zbytek jistě pořešíš a půjdeš pod 6 s 
Výměna třmenu pomohla - od té doby se mi kolo nepřehřálo
No a brzdy už si sedly a začíná to brzdit jako fakt hodně dobře. V jakékoli rychlosti se to dá zadupnout a nemusím mít obavu, že mě zradí 
Z čeho mě ale klepne - výfuk mi pořád někde o něco drnčí
Chtělo by to někde na tunel a podívat se co to dělá, když je motor v záběru. Bych i řekl, že by to mohl být střední díl... ale o nápravnici už to asi nebude.
Jo a dneska jsem měl možnost srovnat Kupéčko s jedničkovou evidentně sériovou Fóbií RS.... v nižších otáčkách bylo znát, že jí to celkem jede, ale jemu už to zdechalo a já tam měl právě nástup nejlepšího kolem 4500 otáček... k 7000 dost času na to ho zezadu "potlačit"
Ani jsem nemusel mít plyn na podlaze 
Z čeho mě ale klepne - výfuk mi pořád někde o něco drnčí
Jo a dneska jsem měl možnost srovnat Kupéčko s jedničkovou evidentně sériovou Fóbií RS.... v nižších otáčkách bylo znát, že jí to celkem jede, ale jemu už to zdechalo a já tam měl právě nástup nejlepšího kolem 4500 otáček... k 7000 dost času na to ho zezadu "potlačit"
Nakonec zjistíš, žes tu nápravnici vyřezával zbytečně 
Mít větší rozsah použitelných otáček je výhoda, když to tak vezmu stačí mi k životu první tři kvalty
Mít větší rozsah použitelných otáček je výhoda, když to tak vezmu stačí mi k životu první tři kvalty
Jo jako tolik otáček je fakt luxus... ale v nižších by to chtělo nějak povzbudit... žeby kompresor? 
Ten byl byl nejlepší
pěkně převod 1:2 a jsi král nízkých otáček
XJR hadr 
Tý jo teď čumím, že se to fakt na ty motory dělá
http://www.hangar111.com/rover-k-series ... er-kit.htm
http://www.hangar111.com/rover-k-series ... er-kit.htm
Kompresorek je můj sen... reději jak turbo... ale to už by musel jít jinej pajšl motoru 
Jojo, tyhle stránky jsem tu kdysi dával....
Jojo, tyhle stránky jsem tu kdysi dával....
Tak určitě je to u nás hodně raritní věc tím myslím v Roveru a pro K series ideální, ale za ty peníze bych mohl několikrát repasovat T25 
Ha, teď jsem zjistil, že Honda Civic EK9 měla 22mm zadní stabilizátor... nooooo... ne že by se mi to nelíbilo 
Originál mám 20 mm a stačí prdel se ani nehne, silnější je jen další váha navíc 
Já tam pořád nějakou rezervu cítím, ale jak jsem psal, chce to v první řadě poléčit uložení stabíku 
Tak nevím čím to je, jestli lacinou termo páskou, nebo nevhodností vodního skla, či způsobem aplikace... ale po té, co se to pořádně vypálilo, tak se z omotávky svodů stala celistvá hmota bez nějaké pružnosti, čímž pádem mi to samozřejmě popraskalo a dnes jsem hleděl, že na jednom svodu mi kus "pásky" upadl 
Njn, říkal jsem si - nešetři vodním sklem a pořádně jsem to tím nacucal a možná jsem to přehnal...
Njn, říkal jsem si - nešetři vodním sklem a pořádně jsem to tím nacucal a možná jsem to přehnal...