Komorní setkání Plumlov 21.-22.6.2014
Re: Komorní setkání Plumlov 21.-22.6.2014
Takže díky za velmi příjemně strávené odpoledne tentokrát v režii příznivců značky Jaguar, kterých nakonec dojelo 6, proti 3 Roverům a 1 MG od nás z klubu.
Jsem rád, že jsem si mohl vyzkoušet Ondrovu 25 s CVT převodovkou, už vím že příští Rover v manuálu nebude pozdravit a pokecat s klukama a taky poznat práci opravdových profesionálních restaurátorů, bylo fakt na co koukat- holt když se to umí a jsou peníze tak je to brnkačka
Jsem rád, že jsem si mohl vyzkoušet Ondrovu 25 s CVT převodovkou, už vím že příští Rover v manuálu nebude pozdravit a pokecat s klukama a taky poznat práci opravdových profesionálních restaurátorů, bylo fakt na co koukat- holt když se to umí a jsou peníze tak je to brnkačka
Všechna svá auta jsem prodal,takže momentálně bez Roveru!
Zátopkům moc děkujeme za výjimečné odpoledne ve společnosti výjimečných vozů, ale i lidí
Sic jsme s rodinkou měli jiné plány a nepočítali jsme s tím, že se tak dlouho zdržíme, ale domluvená návštěva restaurátorské dílny, kde byla jedna z nejhustších koncentrací těch nejkrásnější čičinek na planetě , byl pro mě osobně jeden z nej motoristických zážitků... já bych tam byl schopný strávit týdny a součástku po součástce koukat na tu nádheru a na ty šikovné ruce, co z těch rezavých hromádek dělají opět skvosty. A ta neskutečně britská atmosféra tam byla tak hustá, že by se dala nožem krájet Samozřejmě jsem rád, že jsme se tam sešli i slušné zastoupení z našeho klubu
Ještě jednou moc děkujeme a mám moc radost z toho, že se nám daří udržovat tak vřelé vztahy se skvělou skupinou britských srdcařů jaguáristů Těším se na další spolupráci
Sic jsme s rodinkou měli jiné plány a nepočítali jsme s tím, že se tak dlouho zdržíme, ale domluvená návštěva restaurátorské dílny, kde byla jedna z nejhustších koncentrací těch nejkrásnější čičinek na planetě , byl pro mě osobně jeden z nej motoristických zážitků... já bych tam byl schopný strávit týdny a součástku po součástce koukat na tu nádheru a na ty šikovné ruce, co z těch rezavých hromádek dělají opět skvosty. A ta neskutečně britská atmosféra tam byla tak hustá, že by se dala nožem krájet Samozřejmě jsem rád, že jsme se tam sešli i slušné zastoupení z našeho klubu
Ještě jednou moc děkujeme a mám moc radost z toho, že se nám daří udržovat tak vřelé vztahy se skvělou skupinou britských srdcařů jaguáristů Těším se na další spolupráci
Jo a Karle, pan Zátopek ti okukoval coupé a vyptával se na něj, když jsi byl na projížďce s Ondrou No škoda, že nebylo víc času povykládat a prolézt všechny krasavce...
To potěší, já mu na oplátku trochu oslintal jeho nádherný E-Type a pak jsem mu ho před dílnou pochválil
S tím časem je to vždycky problém, škoda že nejsou srazy na více dní
S tím časem je to vždycky problém, škoda že nejsou srazy na více dní
Za dob oné paní jsme dělali dvoudenní a bylo to hodně fajnové, když byla možnost po večeři ještě dlouho sedět a klábosit... ale je to dost náročné na organizaci a dá se to tak jednou do roka.
- AnderN
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Také děkuji za příjemné setkání ... podepisuji, co popsali kolegové výše. A ta britská atmosféra -- no není divu, když tam byl i jeden pravý Angličan Say hello to Steve!
Pokud jde o srazy na více dní -- tento zrovna mezi takové srazy patřil. Přiznejme si ale, že je to pak náročnější časově, finančně, i organizačně. A budiž nám inspirací i Mini Fan Club, jenž pořádá BCOM, NarozeMINI a možná i další akce, které jsou vždy na víkend, pátek - neděle. Když se chce, všechno jde.
Karle -- pokud uvažuješ o prckovi s CVT, tak tě asi zklamu ... budeš dlouho hledat. Já ho kupoval asi 4 roky, než jsem sehnal, a stejně jsem koupil auto, které jsem musel hned do značné míry opravovat a ještě tomu není úplně konec. Pokud se bavíme o jiných Roverech/MG s automaty, tak těch je zatím dostatek.
Pokud jde o srazy na více dní -- tento zrovna mezi takové srazy patřil. Přiznejme si ale, že je to pak náročnější časově, finančně, i organizačně. A budiž nám inspirací i Mini Fan Club, jenž pořádá BCOM, NarozeMINI a možná i další akce, které jsou vždy na víkend, pátek - neděle. Když se chce, všechno jde.
Karle -- pokud uvažuješ o prckovi s CVT, tak tě asi zklamu ... budeš dlouho hledat. Já ho kupoval asi 4 roky, než jsem sehnal, a stejně jsem koupil auto, které jsem musel hned do značné míry opravovat a ještě tomu není úplně konec. Pokud se bavíme o jiných Roverech/MG s automaty, tak těch je zatím dostatek.
Sám jsem dříve 2x ročně pořádal srazy pro Land Rover klub na celé víkendy v Sosnové u Bruntálu (offroad trať) a vím jak je to náročné
Nakonec zjistíš, že ani za tři dny neprobereš vše co by jsi potřeboval, takže to z mé strany nebyla připomínka, to vůbec ne . Jsem rád, že se pořád dokáže dát dohromady rozumná parta lidí, kteří něco zorganizují a má to toho správného ducha a to je dobře.
Nakonec zjistíš, že ani za tři dny neprobereš vše co by jsi potřeboval, takže to z mé strany nebyla připomínka, to vůbec ne . Jsem rád, že se pořád dokáže dát dohromady rozumná parta lidí, kteří něco zorganizují a má to toho správného ducha a to je dobře.
Jo Karle to CVT je docela rychle návykové... jaksi jsem po chvíli zapomenul jak se šlape na spojku v mém autě Ondro díky.
Parádní sraz, nakonec mne mrzelo, že jsem ještě nešel s nima kecat do klubovny, ale tak... Jo ten steak v kempu byl teda famózní. Děkujeme za popovídání a seznámení.
tradičně přikládám neupravované fotky, jen co google to upravil.
https://plus.google.com/photos/11207265 ... to75uszESg
v závěru alba je kvíz copak je to za fáro (nemyslím trabanta, ani škodovku, ani Fabii...)
díky všem
Parádní sraz, nakonec mne mrzelo, že jsem ještě nešel s nima kecat do klubovny, ale tak... Jo ten steak v kempu byl teda famózní. Děkujeme za popovídání a seznámení.
tradičně přikládám neupravované fotky, jen co google to upravil.
https://plus.google.com/photos/11207265 ... to75uszESg
v závěru alba je kvíz copak je to za fáro (nemyslím trabanta, ani škodovku, ani Fabii...)
díky všem
Rover 216Si, 82kW, r.v. 1997; 2011...
Rover SD1; 2300; six-cylinder engine - inline - MKII. 88kW; 2013 - dlouholetý repas
Roversd1.cz start 2015 ...bohužel konec záhy - web napadnut, adresu držím.
Rover 75 CDT r.v. 2002 2015-2022
Ford Tourneo Connect 2017 1,6 88kW 7 míst, Zlaťák; 2022-...
vypal.it - živnost na zpracování všelikého materiálu 2024- ...
Rover SD1; 2300; six-cylinder engine - inline - MKII. 88kW; 2013 - dlouholetý repas
Hezké fotky,i to kupéčko za jízdy v aleji se Helence povedlo
Jestli myslíš to šedočerné ve vysoké trávě tak podle znaku je to Porsche, typ takhle na dálku a bez brýlí nepoznám
Jestli myslíš to šedočerné ve vysoké trávě tak podle znaku je to Porsche, typ takhle na dálku a bez brýlí nepoznám
já jsem se projevil jako absolutní neznalec, viděl jsem na znaku koně.. tak jasně že Ferrari model znám, nepovím ... zatím:) teda taky zjištěno jen dle fotky, ale tak trochu znalcem
Však jsi viděl jak tě bylo fotila jak ze samopalu
Však jsi viděl jak tě bylo fotila jak ze samopalu
odkaz na fotky jsem poslal i uživateli StanS, takže snad i u nich na klubu budou mít pokoukání.
- AnderN
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Jo, je to Porsche ... takto podle vrchu bych si osobně tipnul model 924 (což je vlastně konstrukce Audi, takže ho pravověrní fanoušci Porsche moc neuznávají). Mohla by to být taky 944, což má stejný technický základ, ale mení ale vidět na spodní část s blatníky, nárazníky a prahy ... tipuju spíš 924.
-
Jsme rádi,že se vám sraz líbil. Všichni Jaguáristi vás moc zdraví a prý v tom setkávání musíme pokračovat . Pan Slavík (z renovátorské dílny)přišel pak do kempu za námi a do půlnoci se povídalo.....Posílám odkaz na stránky našeho malého klubu,rádi se setkáváme.
http://www.jaguar-daimler.cz/. Je nás pár,ale prima parta,tak jako vaše. Rádi se s vámi znova uvidíme. Zátopkovi
http://www.jaguar-daimler.cz/. Je nás pár,ale prima parta,tak jako vaše. Rádi se s vámi znova uvidíme. Zátopkovi
Mrzí mě, že mi to neklaplo.
Sice jsem na trošku jiné veterány, ale dílnu a práci na hezkých autech bych velice rád shlédnul tak jako tak a E-typ je pro mě jeden z několika sexy automobilů, co kdy byly vymyšleny.
Tak snad příště.....
P.S. je jen dobře, že se takováto setkávání konají, když se to prolne s MG Rover srazy, tak je to fajn
ROVER420SI: V Plumlově je Grewis, spolupracujete spolu?
Sice jsem na trošku jiné veterány, ale dílnu a práci na hezkých autech bych velice rád shlédnul tak jako tak a E-typ je pro mě jeden z několika sexy automobilů, co kdy byly vymyšleny.
Tak snad příště.....
P.S. je jen dobře, že se takováto setkávání konají, když se to prolne s MG Rover srazy, tak je to fajn
ROVER420SI: V Plumlově je Grewis, spolupracujete spolu?
Rover 75 1.8L Turbo sedan 2004
Tento automobil byl: 72 453. ve výrobním pořadí, z celkového počtu 112 381 ks, 752. 1.8 T Connoisseur z celkového počtu 2 392 ks, 1 003. v barvě laku Odyssey Blue (kód: JGA) z celkového počtu 2 856 ks.
Alfa Romeo 147, 1.6 L Twinspark 105 KS
Tento automobil byl: 72 453. ve výrobním pořadí, z celkového počtu 112 381 ks, 752. 1.8 T Connoisseur z celkového počtu 2 392 ks, 1 003. v barvě laku Odyssey Blue (kód: JGA) z celkového počtu 2 856 ks.
Alfa Romeo 147, 1.6 L Twinspark 105 KS
-
Neznám,kdo to je?