http://mgf.rajce.idnes.cz/Upravy/# tady je pár fotek z toho co jsem si nafotil u nich,, takže asi je to dost jasný,,
Hlásí se nováček :-)
Re: Hlásí se nováček :-)
Doufám, že je někam vytáhnu, alespoň na Neděliště určitě přijedou, vloni jsme se tam sešli taky, chlapi jsou v pohodě a fakt machři. No ale asi nepotřebují žádné doporučení
práce mají nad hlavu a zabývají se trochu něčím jiným než běžným servisem aut..
http://mgf.rajce.idnes.cz/Upravy/# tady je pár fotek z toho co jsem si nafotil u nich,, takže asi je to dost jasný,,
nejde o to, že by ohrnovali nos nad normálním autem, ale spíš o to jestli na to je čas. Mě ho udělali, ale holt jsem si musel počkat a nebylo to na hned, je to o dohodě, jo a pro ty z okolí není problém hydrogaz, pumpu a kapalinu mají.
Ty kráso.... to jsou kousky 
Fakt samá vybraná společnost, aristokracie 
Všechna svá auta jsem prodal,takže momentálně bez Roveru!
-
Dieter Bonrath
Krasne kousky, to o cem jsme se bavili rozhodne podporuji
Pokud bude zitra rozumne pocasi, planujeme si vyjet z Prahy ve smeru na Konopiste, zatim je potvrzena ucast 2x eF a 1x TF, pokud by se nekdo chtel pridat, dejte vedet.
Pokud bude zitra rozumne pocasi, planujeme si vyjet z Prahy ve smeru na Konopiste, zatim je potvrzena ucast 2x eF a 1x TF, pokud by se nekdo chtel pridat, dejte vedet.
-
Dieter Bonrath
V sobotu se koona sraz Rolls Royce v Praze Dubci, nechcete se tam potkat a pak pokracovat na projizdku? 
Plnění hydragasu profesionální plnící stanicí včetně odsátí původní degradované kapaliny, poradenství při koupi MGF/TF (diagnostika, měření laku, komplexní prohlídky), nové plachty pro stažené střechy, výroba snižovacích čepů pro MGF atd. Praha - Beroun - Plzeň 720 343 775
Dva měsíce jsem na to byl enormně natěšený, ale nakonec z finančních důvodů jsem výlet stornoval
Přece jenom z Moravy to není nejblíž.
Přece jenom z Moravy to není nejblíž.
Rover 75 1.8L Turbo sedan 2004
Tento automobil byl: 72 453. ve výrobním pořadí, z celkového počtu 112 381 ks, 752. 1.8 T Connoisseur z celkového počtu 2 392 ks, 1 003. v barvě laku Odyssey Blue (kód: JGA) z celkového počtu 2 856 ks.
Alfa Romeo 147, 1.6 L Twinspark 105 KS
Tento automobil byl: 72 453. ve výrobním pořadí, z celkového počtu 112 381 ks, 752. 1.8 T Connoisseur z celkového počtu 2 392 ks, 1 003. v barvě laku Odyssey Blue (kód: JGA) z celkového počtu 2 856 ks.
Alfa Romeo 147, 1.6 L Twinspark 105 KS
Bohužel jsem už dřív potvrdil účast na akci u Jičína,, pokud nám počasí alespoň trochu dovolí tak jedu s kolegou co mi dělal auto a odpoledne chceme pokračovat na Trutnov kde je sraz Porsche. Už se na to těším, jen to počasíDieter Bonrath píše:V sobotu se koona sraz Rolls Royce v Praze Dubci, nechcete se tam potkat a pak pokracovat na projizdku?
Hele taková hloupá (snad vtipná) otázka, jak řešíte, když někam dojedete, jdete na oběd, máte staženou střechu a ono začne zničehonic pršet? To se vám tam udělá bazén, nebo tam je dešťový senzor?
Rover 216Si, 82kW, r.v. 1997; 2011...
Rover SD1; 2300; six-cylinder engine - inline - MKII. 88kW; 2013 - dlouholetý repas
Roversd1.cz start 2015 ...bohužel konec záhy - web napadnut, adresu držím.
Rover 75 CDT r.v. 2002 2015-2022
Ford Tourneo Connect 2017 1,6 88kW 7 míst, Zlaťák; 2022-...
vypal.it - živnost na zpracování všelikého materiálu
2024- ...
Rover SD1; 2300; six-cylinder engine - inline - MKII. 88kW; 2013 - dlouholetý repas
No jediná odpověď je, když není počasí nejlepší, střechu zatáhnout, tedy zatahuju ji většinou pokud na auto nevidím, (v čechách je potom auto něco jako samoobsluha). Jinak jsou z auta necky a nezbývá než sušit a sušit. Dešťový senzor na MGF není, tak k čemu když je střecha manuál. 
Díky
to mi nedošlo, že je vlastně manuál
šéf tu jezdí v Z3 tak jsem z toho trochu zmatený...
šéf tu jezdí v Z3 tak jsem z toho trochu zmatený...
Rover 216Si, 82kW, r.v. 1997; 2011...
2024- ...
Tuto sobotu sraz anglických aut v Nedělišti u HK na koupališti

Neděliště je již za námi, bylo to super,, sešla se většina veteránů, ale i pár modernějších aut. Příjemné prostředí, zázemí na koupališti a dobré naplánování. Pár fotek tady:
http://mgf.rajce.idnes.cz/Nedeliste_2014/
http://mgf.rajce.idnes.cz/Nedeliste_2014/
Koukám, že stejně barevné XJSo jsme včera měli na srazu v Slatinicích 
Fakt že jo, možná stihnul obě akce 
jinak se tam sjely moc hezké kousky, třeba ten Rolls
jinak se tam sjely moc hezké kousky, třeba ten Rolls
Všechna svá auta jsem prodal,takže momentálně bez Roveru!