pelovi filter
-
pelovi filter
čawte chalani. Mam otazku ma rover 620 Sdi pelovi filter? Mam toto auto a ked parkujem niekde pod stromom a sadnem do neho nastartujem a pustim vetilator tak mi do auta nalita kopec prachu a necistot zo stromov atd. Dakujem za odpovede
- Roman620ti
Re: pelovi filter
Taky sem se kdysi ptal a 600ka stejně jako Accord pilový filtr nemá. Ani tam nejde nikde dát, zkoušel jsem sundat ten plast pod stěrači, jestli tam něco nevymyslím a je tam hrozně malej vstup, asi 10cm na 5cm, tam prostě nejde nic dát, by se to hned zaneslo a dostat se k tomu je mizerná operace. Takže holt se musí často otírat palubka utěrkou z mikrovlákna a nadávat na Japonce
2x Rover 620ti
Je to tak jak píše Roman, ale zvláštní je že coupe i cabrio řady XW tedy řekněme nižší třída vozů má pylový filtr, ale třeba takový kočár jako Rover řady 800 ho taky nemá, že by i on doplatil na příbuznost s Hondou konkrétně Legend 1G
Všechna svá auta jsem prodal,takže momentálně bez Roveru!
-
- Kontaktovat uživatele:
Taky myslím, že to bude přežitek Hondích předchůdců, ale je fakt zajímavý, že řada XW ho má.
"nějak se jim asi do těch autobusů nevešel?!"
"nějak se jim asi do těch autobusů nevešel?!"
- AnderN
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Tou příbuností to nejspíš nebude. XW je taky řada příbuzná s Hondou, konkrétně model Concerto. Je to překvapivé, protože Rover 800 je zase příbuzný modelu Legend, což byla vlajková loď Hondy.
-
je to zaujimave lebo som si myslel že kazde auto čo ma klimu musi mat pelovy filter ale asi som sa mylil