3. Ročník zrazu MG/Rover POZOR!!! ZMENA NA 19.7.2014 Lehnice
Re: 3. Ročník zrazu MG/Rover POZOR!!! ZMENA NA 19.7.2014 Leh
Ako som už písal, potešenie na mojej strane! Ďakujem vám pekne a som rád!
AnderN máš pravdu, teraz som si spomenul aj na rally "Peking to Paris" a keď som videl tie veterány prechádzať cez Lehnice tak som si veru všimol, že mali vyššie podvozok a boli aj celkom zablatené no kolesá mali ako párky tie im v daždi nezávidím
AnderN máš pravdu, teraz som si spomenul aj na rally "Peking to Paris" a keď som videl tie veterány prechádzať cez Lehnice tak som si veru všimol, že mali vyššie podvozok a boli aj celkom zablatené no kolesá mali ako párky tie im v daždi nezávidím
-
Roman dakujeme za super zraz, vsetko ok, POČASIE - aspoň bola možnosť poriadne vyskušať klimošky, SPANILKA - dlhá, ale čím viac očí nás videlo tým lepšie, HRÁDZA - trošku extrem, ale zase možnosť vyskúšať si našich miláčikov aj v takýchto podmienkach a tiež zručnosťi za volantom OBED - super, reštauracia velmi pekná, OBSLUHA - to nerieš, nech si to rieši majiteľ reštaurácie, však každý sme raz začínali , MLYN - vôbec som nevedel že na SK taketo niečo máme, super, UČASŤ - no čas dovoleniek a aj povinností, takže v poho. Takže Adrián a Zuzka velká spokojnosť. Dakujeme.
Rover 75 / r.v. 2004 / 2.0 CDTi / 96kW / colour Royal blue
Ďakujem za detailný popis udalosti! Som veľmi rád, že ste prišli a teším sa na najbližší zraz
uf uf, snažím se konečně si sednout nad fotky z foťáku, máme jich doslova pětapůl a furt nic... tak aspoň zatím poděkuji opožděně za sraz, ten mlýn byl skvělý a muzika u něho také.
zase někdy naviděnou
P.S. cestování v roveří koloně je super, ale je to taky asi nejnáročnější cestování... jak jsme poprvé zastavili za Lehnicí, tak dědula měl málem v zadku felícii, která trochu nečekala, že budeme zastavovat - docela dlouho jela se zablokovanýma kolama a nevěděla kudy kam - ještě jsem nikdy neviděl takhle při brzdění dýmit pneumatiky. Proto se trochu omlouvám, že jsem se pak v té koloně pomalu šinul vzadu, ale měl jsem strach, abych neudělal něco podobného (navíc jsem byl strašně unavený a nevyspaný).
zase někdy naviděnou
P.S. cestování v roveří koloně je super, ale je to taky asi nejnáročnější cestování... jak jsme poprvé zastavili za Lehnicí, tak dědula měl málem v zadku felícii, která trochu nečekala, že budeme zastavovat - docela dlouho jela se zablokovanýma kolama a nevěděla kudy kam - ještě jsem nikdy neviděl takhle při brzdění dýmit pneumatiky. Proto se trochu omlouvám, že jsem se pak v té koloně pomalu šinul vzadu, ale měl jsem strach, abych neudělal něco podobného (navíc jsem byl strašně unavený a nevyspaný).
Rover 216Si, 82kW, r.v. 1997; 2011...
Rover SD1; 2300; six-cylinder engine - inline - MKII. 88kW; 2013 - dlouholetý repas
Roversd1.cz start 2015 ...bohužel konec záhy - web napadnut, adresu držím.
Rover 75 CDT r.v. 2002 2015-2022
Ford Tourneo Connect 2017 1,6 88kW 7 míst, Zlaťák; 2022-...
vypal.it - živnost na zpracování všelikého materiálu 2024- ...
Rover SD1; 2300; six-cylinder engine - inline - MKII. 88kW; 2013 - dlouholetý repas
To kvileni pneumatik jsem slysel.
Priste musis mit vuz i se soferem a pohodlne se usadit na zadnim sedadle.
Priste musis mit vuz i se soferem a pohodlne se usadit na zadnim sedadle.
- AnderN
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Kombinace rozpáleného letního asfaltu a nekvalitních sjetých zimních pneumatik, například.Jenda píše:... jak jsme poprvé zastavili za Lehnicí, tak dědula měl málem v zadku felícii, která trochu nečekala, že budeme zastavovat - docela dlouho jela se zablokovanýma kolama a nevěděla kudy kam - ještě jsem nikdy neviděl takhle při brzdění dýmit pneumatiky.
Ja ďakujem tiež a som rád, že sa vám páčilo
K tej felícii!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Videl som to na vlastné oči, on náhle zabrzdil,,,,, proste dement, nedodržoval odstup, aj Andrej spomínal že sa na nás už nervózne lepil pred týmto skoro incidentom!
Chcel by som každého poprosiť, ak pôjdeme v kolóne a to nie len za seba píšem, ale si myslím, že viacerí ste toho názoru, ak sa pôjde najbližšie auto za autom, tak treba dodržať určitý odstup, lebo ten druhý v kolóne ešte ubrzdí, možno aj tretí, štvrtý, ale tan piaty už môže mať problém, nie to potom šiesty ktorý už nič nevidí a náhle pred ním ostane stáť auto už keď je neskoro! Ďalšia dôležitá vec podľa mňa sú smerovky, akonáhle ju vyhodí "vodca kolóny" druhý v poradí by mal hodiť smerovku ihneď ako ju uvidí, potom aj tretí a tak ďalej aby bolo JASNÉ ktorým smerom pôjdeme ďalej ...a keď sa medzi nás niekto pichne, kašlať naňho, on skôr či neskôr obehne, odbočí, alebo tí inteligentnejší nás aj pustia
K tej felícii!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Videl som to na vlastné oči, on náhle zabrzdil,,,,, proste dement, nedodržoval odstup, aj Andrej spomínal že sa na nás už nervózne lepil pred týmto skoro incidentom!
Chcel by som každého poprosiť, ak pôjdeme v kolóne a to nie len za seba píšem, ale si myslím, že viacerí ste toho názoru, ak sa pôjde najbližšie auto za autom, tak treba dodržať určitý odstup, lebo ten druhý v kolóne ešte ubrzdí, možno aj tretí, štvrtý, ale tan piaty už môže mať problém, nie to potom šiesty ktorý už nič nevidí a náhle pred ním ostane stáť auto už keď je neskoro! Ďalšia dôležitá vec podľa mňa sú smerovky, akonáhle ju vyhodí "vodca kolóny" druhý v poradí by mal hodiť smerovku ihneď ako ju uvidí, potom aj tretí a tak ďalej aby bolo JASNÉ ktorým smerom pôjdeme ďalej ...a keď sa medzi nás niekto pichne, kašlať naňho, on skôr či neskôr obehne, odbočí, alebo tí inteligentnejší nás aj pustia
pozdě ale přece
https://plus.google.com/photos/11207265 ... w9vckLDGYg
https://plus.google.com/photos/11207265 ... w9vckLDGYg
Rover 216Si, 82kW, r.v. 1997; 2011...