Prosba o radu
Re: Prosba o radu
Ceramic..., vím je to ranec peněz, dělám na to měsíc /pokud si připočtu i ošetření disků/ u p. Vepřeka. http://www.matejveprek.cz/cenik/sluzby/ceramic/, ale dává na to záruku dva roky a myslím, že u auta parkovaného venku, by to mělo smysl. Mne, ale zajímá jestli ta ochrana laku je opravdu taková jak deklarují.
Pokud auto neprovalíš myčkou a bude jen ruční mytí,tak to jistě smysl má,jinak by se to nedělalo.
Podívej se mezi reference,tam máš příklady před a po http://www.nks.cz/
Podívej se mezi reference,tam máš příklady před a po http://www.nks.cz/
Rover 216Si ,Rover 75 V6 2.0,Toyota Hilux 1KZ-TE
Tak jsem se rozhodl jít do té keramické ochrany laku u p. Matěje Vepřeka. Jsem na to zvědav....
Zdravím.
Co přesně si od toho slibujete?
Co přesně si od toho slibujete?
Rover 75 1.8L Turbo sedan 2004
Tento automobil byl: 72 453. ve výrobním pořadí, z celkového počtu 112 381 ks, 752. 1.8 T Connoisseur z celkového počtu 2 392 ks, 1 003. v barvě laku Odyssey Blue (kód: JGA) z celkového počtu 2 856 ks.
Alfa Romeo 147, 1.6 L Twinspark 105 KS
Tento automobil byl: 72 453. ve výrobním pořadí, z celkového počtu 112 381 ks, 752. 1.8 T Connoisseur z celkového počtu 2 392 ks, 1 003. v barvě laku Odyssey Blue (kód: JGA) z celkového počtu 2 856 ks.
- Austin
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Spíše si kupte excentr a přípravky a učte se od něj, získáte dobrou odbornost a vyjde Vás to nastejno....naučíte se na vlastním autě,
v budoucno zužitkujete, jelikož Váš vůz bude nepodolatelnou reklamou....vložené vyděláte zpět...
v budoucno zužitkujete, jelikož Váš vůz bude nepodolatelnou reklamou....vložené vyděláte zpět...
Austin Allegro 1.5 MKII 76, Austin Princess 2.0 OHC MKI 76, Rover 200 CVT 1.6 Twincam 99, Mini Cooper 1.3 97
Zdravím,
co si od keramiky slibuji? Dobrá otázka a né zrovna jednoduchá odpověď.
Asi takto: Samozřejmě na laku nějaký ten škrábanec je, ale nic do hloubky. Před aplikací keramiky se provádí strojní leštění laku /a o to mi dost šlo/, takže počítám, že ty defekty laku budou zaleštěné a pak vzhledem k tomu, že nejsem šťastný majitel garáže a parkuji na sídlišti, předpokládám, že keramika /p.Vepřek dává záruku 2 roky/, ochrání nejlépe lak a také by čištění mělo být o hodně snažší.
Vše ukáže čas a já jen doufám, že tyto peníze nebudou špatně investované.
Takže asi tahle to vidím já kolegové.
co si od keramiky slibuji? Dobrá otázka a né zrovna jednoduchá odpověď.
Asi takto: Samozřejmě na laku nějaký ten škrábanec je, ale nic do hloubky. Před aplikací keramiky se provádí strojní leštění laku /a o to mi dost šlo/, takže počítám, že ty defekty laku budou zaleštěné a pak vzhledem k tomu, že nejsem šťastný majitel garáže a parkuji na sídlišti, předpokládám, že keramika /p.Vepřek dává záruku 2 roky/, ochrání nejlépe lak a také by čištění mělo být o hodně snažší.
Vše ukáže čas a já jen doufám, že tyto peníze nebudou špatně investované.
Takže asi tahle to vidím já kolegové.
- AnderN
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Takže takový upgrade laku o novou bonusovou vrstvu. No jsem zvědavý na výsledek.
Zdravím.
Ano, čištění bude snažší, jen bych poradil s tím rozhodně nejezdit do myčky a nepoužívat agresivní šampony.
A při mytí používat pokud možno wapku, rukavici z ovčí vlny, nebo mikrovláknovou nopkovou rukavici.
Ta keramika vydrží hodně, ale poškrábat se dá taky, to není problém.
Ano, čištění bude snažší, jen bych poradil s tím rozhodně nejezdit do myčky a nepoužívat agresivní šampony.
A při mytí používat pokud možno wapku, rukavici z ovčí vlny, nebo mikrovláknovou nopkovou rukavici.
Ta keramika vydrží hodně, ale poškrábat se dá taky, to není problém.
je mi to jasné Pítrsi. I na stránkách p. Vepřeka je to jasně psané VYHÝBAT SE MYČKÁM jako čert kříži, což míním dodržovat.
Takže včera auto po keramice, daní je, že na dálnici jsem dostal kamínek do čelního skla takže je na něm ťukanec, ale to se může stát kdykoliv. Na srazu uvidíte výsledek práce p. Vepřeka. Doufám, že bude rozumné počasí.
Takže zatím se mějte hezky
Takže zatím se mějte hezky
- AnderN
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
No to šlo rychle, blahopřeji a těším se na srazu.
Foto, foto, foto!!! 

- AnderN
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Počkej si na fotky ze srazu 

Trundo, pokud budeš v Liberci-uvidíš to na vlastní oči. Jinak to až tak rychle nešlo, protože jsem dlouho zvažoval jestli do toho za ty prachy jít, ale pak jsem si řekl, že je to mizivá částka při tom co mne auto i s LPG stálo a beru to již jako konečnou investici. Odteď již jenom normální servisní a potřebné úkony.
Taky ty peníze nekradu
No a fotky budou ze srazu anebo nafotím po něm... Chtělo by to sluníčko a v Táboře je zataženo a přeháňky
Tak zatím...
Taky ty peníze nekradu

No a fotky budou ze srazu anebo nafotím po něm... Chtělo by to sluníčko a v Táboře je zataženo a přeháňky
Tak zatím...
Trunda píše:Foto, foto, foto!!!
Fotky jsou o ničem.AnderN píše:Počkej si na fotky ze srazu
Viděl jsem spoustu fotek "před" a "po", ano, rozdíly jsou poznat, ale reál je reál.
Ten dojem se na fotce nedá zachytit.
Jestli Tě Trundo zajímá výsledek, tak si představ vyleštěný povrch bez hologramů, to je vše.
K výsledku- při pohledu proti slunci byly trochu patrné nějaké zbytky hologramů, detailně jsem to nezkoumal, moc dobře to nešlo, auto nebylo úplně čisté, navíc svítilo nepříjemně slunce, času moc nebylo, ale celkem jsem z toho špatný dojem neměl.
Tam je podstatná ta výdrž a nenáročnost na údržbu.
To se z jednoho shlédnutí posoudit nedá, to chce čas.