Central
Central
Dobrý deň,prosím vás mam otázku ohľadom centrálneho zamykania.Na jedno stlačenie sa mi otvoria vodičové dvere,na druhé stlačenie zadné obidvoje dvere a tretie stlačenie sa mi otvoria spolujazdcové dvere.Je to normálne ? Ďakujem
Re: Central
Je to otázkou nastavení přes originální diagnostiku, už se tu o tom někde psalo 

Všechna svá auta jsem prodal,takže momentálně bez Roveru!
cez diagnostiku je mozne nastavit odomknutie vsetkych dveri na prve stlacenie, alebo na prve stlacenie odomknut iba vodicove a na druhe stlacenie vsetko ostatne. S moznostou odomknut spolujazdcove na tretie stlacenie som sa nestretol. Nie je mozne ze by tam uz nezvladal motorcek a odomkol sa niekedy az na druhy pokus? Uplne vzdy sa spolujazdcove dvere odomknu az na treti raz?
Rover 75 2.5 V6 Saloon + 2.0 CDTi Tourer

Robí to tak,že keď si prvý krat odomknem auto tak odomkne ich až na tretie stlačenie ale keď ich opätovne zamknem a odomknem tak ide na druhé stlačenie.Keď po dlhšej dobe idem znova odomknúť auto tak odomkne zase na tretie stlačenie.
- roverix
- Bydliště: Ublo, taková díra u Vizovic 75rover@seznam.cz tel. 604464504
Taky mi to odemyká pokaždé jinak. že by to souviselo s dobou zamčení ???? Zkusím vypozorovat.
Britská auta v minulosti: Ford Cortina 1200 3x / Austin Maestro 1.3 / Maestro 1.6 / Rover 213s / Rover 75 1.8 Současný vozový park: Rover75 2.5 manual. Rover75 2.5 automat Rover45 IDT Rover25 1.4 TEL. 604464504
Po 30 minutách ide ešte na druhý krát a po 1 hodine ide na tretie stlačenie.
Ale skôr tipujem ze to bude tým,keď je chladnejšie.Neviete mi poradiť,či by nepomohlo nastriekať mechanizmus ?
Ale skôr tipujem ze to bude tým,keď je chladnejšie.Neviete mi poradiť,či by nepomohlo nastriekať mechanizmus ?
Dělají mi zadní levé dveře a je to pravděpodobně vinou zatuhlého mechanismu. Při tom hromadném odemykání je příkon celkový příkon tak velký, že nestačí utáhnout ten jeden tuhý motorek. Vyjede napotřetí až když už se odemyká sám a ostatní mu neberou šťávu
Rychle za sebou to jde jen proto, že se při tom prvním to, co drhne, rozhýbe a po delší době to zas zatuhne. Chce to sundat tapec a vypozorovat kde to vázne a to promazat. Možná je to problém přímo uvnitř serva.

Dnes som to rozobral a nastriekal.Zatiaľ to ide bez problémov.Takže chyba asi v tom.
No, mohl bys byt trosku konkretnejsi.... Co je to TO? 

Takže ráno to zase neišlo na druhý krát ale na tretí.Nevie niekto poradiť čo by mohlo pomôcť?
- roverix
- Bydliště: Ublo, taková díra u Vizovic 75rover@seznam.cz tel. 604464504
Po zmáčknutí čudlíku u ruční brzdy ti všechny dveře vyskočí ihned? Mě ano.
Britská auta v minulosti: Ford Cortina 1200 3x / Austin Maestro 1.3 / Maestro 1.6 / Rover 213s / Rover 75 1.8 Současný vozový park: Rover75 2.5 manual. Rover75 2.5 automat Rover45 IDT Rover25 1.4 TEL. 604464504
To aj mne.
Takže už to funguje. Vystriekal som zámok cez dvere a dva dni počas jazdy som som veľa krát odomykal a zamykal auto cez tlačidlo pri ručnej brzde.A teraz už odomykanie ide bez problémov.