MG ZT 2,5 V
Re: MG ZT 2,5 V
Ježkovy voči, spotřebu vůbec neřeš
Hlavně fakt nevěř těm marketingovým blábolům... Buď změřit na válcích (jediná relevatní metoda), ale jak jsem psal, stačí mi tvůj pocit, jestli jsi nějak poznal změnu (třeba i v zvukovém projevu, cokoli)...

- AnderN
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Trunda píše:... nevěř těm marketingovým blábolům... změřit na válcích (jediná relevatní metoda) ... stačí mi tvůj pocit...

No věř, nebo nevěř i jen o dobrém pocitu to může být (nemyslím dobrý pocit ze spotřeby
)
... charakter zvuku lze posoudit jen pocitově.

Ve středu budu mít snad chvíli času, tak to přehodím a projedu 

-
a co tam dát komplet sportovní kit?
Něco jako tento?
https://www.google.cz/search?q=mg+zt+sp ... B500%3B375
Taky jsem se o to zajímal, ale zatím je to na "to-do-list"
Něco jako tento?

boogiedrummer10 píše:a co tam dát komplet sportovní kit?
Něco jako tento?
Nad tím jsem uvažoval hned na začátku. Vypadá to dost dobře, ale odradila mě taky ta cena

Tady je výsledek nastříkání plastů v prostoru motoru do barvy vozu. Barva včetně naplnění celkem 400ml vyšla myslím na 280,-Kč
-
pěkné! 
Máš někde link na ten filtr? Taky bych ho šoupnul do svýho mazlika

Máš někde link na ten filtr? Taky bych ho šoupnul do svýho mazlika

Tak jsem dostal cenovou nabídku od doporučené firmy na 3D tisk, která mě teda nemile překvapila. Za jediný rámeček chtějí 4.100,- bez DPH
Budu muset zajistit někoho levnějšího nebo si raději pořídit vlastní 3D tiskárnu.

Budu muset zajistit někoho levnějšího nebo si raději pořídit vlastní 3D tiskárnu.

A jakou mají množstevní slevu? Myslím si, že to budeš muset každopádně pojmout jako investici - tedy vyrobit první kus a doufat, že to bude fakt povedené a pak jich vyrobit větší množství, které bys byl schopný na ebay udat. Ale výdělečný to asi nebude 
Jinak konzultoval jsem to s tátou strojním inženýrem (chvíli dělal i formy, takže trošku tušení o problematice má) a vyrobit na to formu pro lisování není žádná prča, takže náklady na výrobu ve větším množství by byly fakt velký. Dalo by se to vyrobit z plechu nějakým alternativním způsobem svařováním nerez plechu, ale výsledek by nebyl nic moc a bude to drbačka...

Jinak konzultoval jsem to s tátou strojním inženýrem (chvíli dělal i formy, takže trošku tušení o problematice má) a vyrobit na to formu pro lisování není žádná prča, takže náklady na výrobu ve větším množství by byly fakt velký. Dalo by se to vyrobit z plechu nějakým alternativním způsobem svařováním nerez plechu, ale výsledek by nebyl nic moc a bude to drbačka...
Zítra se jich zeptám na tu množstevní slevu, ale teď jdu raději už hledat tiskárnuTrunda píše:A jakou mají množstevní slevu? Myslím si, že to budeš muset každopádně pojmout jako investici - tedy vyrobit první kus a doufat, že to bude fakt povedené a pak jich vyrobit větší množství, které bys byl schopný na ebay udat. Ale výdělečný to asi nebude

No právě, s klempíři jsem to již konzultoval a taky mi říkali, že to nebude hezky vypadat.
Nu což, v nejhorším případě budu mít na autě rámeček tak za devítku

Mi prijde, ze vas problem muze vyresit donest krychlicku nerezu, k tomu model - coz chapu, ze uz je vyrobeny a nechat si to vyrezat vodnim paprskem. http://www.rezeme-vodou.cz/co-umime-rez ... prskem.php Neresite pak naklady na formu, porizeni noveho stroje, ktery se hned musi zaplatit (3D tiskarna) atd.
Rover 214Si 1997 (prodáno) | Rover 25 2.0td MKII 2005 (prodáno) | MG ZR 160 2003 (prodáno) | Toyota Prius 2008 

co mám zkušenosti, tak voda buďto řeže nebo nereře, ale nedokáže dělat tvary do plochy (možná se mejlím) a její řez také není nejčistší, ale asi oproti 3D tisku to zase nebude ten hlavní problém.
Rover 216Si, 82kW, r.v. 1997; 2011...
Rover SD1; 2300; six-cylinder engine - inline - MKII. 88kW; 2013 - dlouholetý repas
Roversd1.cz start 2015 ...bohužel konec záhy - web napadnut, adresu držím.
Rover 75 CDT r.v. 2002 2015-2022
Ford Tourneo Connect 2017 1,6 88kW 7 míst, Zlaťák; 2022-...
vypal.it - živnost na zpracování všelikého materiálu
2024- ...
Rover SD1; 2300; six-cylinder engine - inline - MKII. 88kW; 2013 - dlouholetý repas

Spíš tedy asi CNC frézu, ne?
tam se s cenou moc nedostaneš jinam 

Rover 216Si, 82kW, r.v. 1997; 2011...
2024- ...