Východočeský otvírák sezóny 2015 dne 18.4.2015
Re: Východočeský otvírák sezóny 2015 dne 18.4.2015
Taky se omlouvám, že nedojedu, mg zlobí a ničí zvesela každou zapalovací cívku
Moc dekuji organizatorum za dnesni sraz. Bylo to super, teda az na to pocasi. Nicmene to jidlo a obsluha v restauraci vse napravila
-
- Kontaktovat uživatele:
Jo jo, taky se mi tam líbilo. Ale fotil jsem jen auta a přehradu...Lojzimir píše:Moc dekuji organizatorum za dnes sraz. Bylo to super, teda az na to pocasi. Nicmene to jidlo a obsluha v restauraci vse napravila
Děkuji za pěkný sraz. Jóóó počasí, to byl pro nás šok , u nás sluníčko a teplíčko a na severu padal sníh . Přehrada byla super.
Díky.
Díky.
Jezis! Snih! Jesteze jsem nejel a zkousel ruzny lestici pasty na moji "milenku" v relativne teply garazi
-
- Kontaktovat uživatele:
Tak kdo má chuť zavzpomínat.. a nebo zalitovat, kam nepřijel, tak tady je pár neumělých fotek:
http://unison.rajce.idnes.cz/Pastvina
http://unison.rajce.idnes.cz/Pastvina
Jak píšeš, bylo to super a na zimu se zapomene a zústane jen vzpomínka na dobrý sraz s vylepšením o krasliceLojzimir píše:Moc dekuji organizatorum za dnesni sraz. Bylo to super, teda az na to pocasi. Nicmene to jidlo a obsluha v restauraci vse napravila
trocha fotek zde : http://mgf.rajce.idnes.cz/Otvirak_Pastviny_2015/
Pěkné to bylo, přehrada, krajina, držťková, auta.....a hlavně lidi
MGF, Tourer, RR P38,R75, MGF Trophy, Rover 200 BRM, Rover 827 Coupe, 827 Sedan, Elise S1, XK8 , Škoda Felicia(60´), 1000(64) + 1100(67)MB, 110R(70,71,72,78,80), Garde(83), W353(67,73)...prostě mě to baví.
-
- Kontaktovat uživatele:
Jendo,přijmi mnoho díků za uspořádaný sraz, bylo to perfektně připravené. Škoda že neumíš ovlivnit počasí které bylo opravdu hodně studené. Ale to se nedá nic dělat bylo to zase na druhou stranu vyvážené se setkáním prima lidí. Příště zase.
Taktéž Děkuji pořadateli za zprostředkování srazu a za prohlídku přehrady... Na to, že na Pastvinách mám chatu, tak jsem ještě nenašel čas se do ní podívat.... a Jídlo bylo také Super...
Nicméně se musím omluvit, za to, že jsem se už pak nezůčastnil "spanilé jízdy" jelikož mi začala pekelně blbnout spojka U mé R75 Toureru... Tak jsem byla rád, když jsem nakonec dojel jen tak tak domů hned po obědě...
(doma jsem to odvzdušnil, tak uvidíme)
Každopádně rád jsem Vás poznal osobně a těším se na další sraz, kde už snad, ta spanilá jízda dopadne...
Nicméně se musím omluvit, za to, že jsem se už pak nezůčastnil "spanilé jízdy" jelikož mi začala pekelně blbnout spojka U mé R75 Toureru... Tak jsem byla rád, když jsem nakonec dojel jen tak tak domů hned po obědě...
(doma jsem to odvzdušnil, tak uvidíme)
Každopádně rád jsem Vás poznal osobně a těším se na další sraz, kde už snad, ta spanilá jízda dopadne...
Jendo a Helčo, také moc děkujeme za skvěle zorganizovaný sraz na kouzelném místě, kam se moc rád vracím zavzpomínat na své dětství Jste už organizátoři profíci a ani krizovka s kolidujícími Pažouťáky jste zvládli se ctí. Počasí se divit nedá... to prostě k Otvíráku patří. Jen už bych mohl dostat trošku rozumu a ráno nemyslet jen na to, jak dopravit na sraz naleštěné auto, ale taky co si teplého na sebe obléct A zas loni bylo teplíčko, tak letos byla kompenzace... no tak co!
Jsem moc rád, že jsem se mohl potkat s Ketzellem, s kterým jsem si často psal a je tak fajn se poznat osobně, ale upřímně největší radost mi udělal Angličan, protože teprv s ním se na sraz vrací ta správná nostalgie, kterou všichni žijeme. Však co nám taky zbývá.... Tak snad se uvidíme častěji... nakonec i jeho Alfinka byla ozdobou.
Jo a taky gratuluji Mirdovi k splnění si snu.... doufám, že na příštím srazu uvidíme jeho nový dáreček v plné parádě namontovaný. Kurnik, Mirda bude mít pětasedmu v té největší možné výbavě, jaká může být
Jsem moc rád, že jsem se mohl potkat s Ketzellem, s kterým jsem si často psal a je tak fajn se poznat osobně, ale upřímně největší radost mi udělal Angličan, protože teprv s ním se na sraz vrací ta správná nostalgie, kterou všichni žijeme. Však co nám taky zbývá.... Tak snad se uvidíme častěji... nakonec i jeho Alfinka byla ozdobou.
Jo a taky gratuluji Mirdovi k splnění si snu.... doufám, že na příštím srazu uvidíme jeho nový dáreček v plné parádě namontovaný. Kurnik, Mirda bude mít pětasedmu v té největší možné výbavě, jaká může být
Cusa take dekujem za prijemny vylet a prohlidku prehrady se super pruvodcem... jsem rad ze jsem vas stihly.. L.
Vážení přátelé,
jsem potěšen, že i přes nepřízeň počasí, přízeň k našemu otvíráku je stále pevná
Moc Vám všem děkuji za účast na srazu, sice jsme všeci drkotali zubama a neustále vyhlíželi slunko, ale i tak z mého pohledu se sraz vydařil.
Omluvám se za zmatky ohledně místa srazu, bohužel jsem měl trochu časovou tíseň před srazem a tak jsem nedával ucelené informace.
Na dotazy "kolik se platí za sraz" děkuji AnderNovi, že sveřepě odpovídal správnou odpovědí. Prohlídka hráze byla zcela zdarma a bylo hezké s jakým zaujetím pan Dvořák, to i přes to, že tam byl ze své dubré vůle, provedl.
Děkuji za ohleduplnost vůči Peugeotclubu.
Doufám, že tedy jídlo sedlo, bylo poněkud jinak pojaté oproti loňským rokům, ale i z mého pohledu to bylo lepší. Śkoda, že ta vlezlá televize to tam rušila. Nějak mne nenapadlo řešit, co nám tam pustí, snad Vám to nekazilo chuť k jídlu a k vzájemné komunikaci. příště by se tam dalo poslat nějaké fotky ze srazů. (Když jsem tam byl s Helenkou, tak jsme zrovna fandili Soukalové... byla druhá)
ad usínání za volantem při spanilce:
já mám problém v tom, že dokážu kdykoliv a kdekoli civět z okénka (vlak, autobus, auto..) celé hodiny a neomrzí mne to, zvažoval jsem jakou rychlost zvolit. Zvolil jsem špatnou i Helča usnula.
Díky Vám, rád jsem Vás zase potkal a s novými se seznámil, škoda, že jsem nezvládl se všemi pokecat.
Jenda
P.S. Já to odnesl knedlem v krku, Helča taky trochu něco chytla. Ještě že mám doma zásoby medu a slivovice, Helča to musí řešit jinak.
jsem potěšen, že i přes nepřízeň počasí, přízeň k našemu otvíráku je stále pevná
Moc Vám všem děkuji za účast na srazu, sice jsme všeci drkotali zubama a neustále vyhlíželi slunko, ale i tak z mého pohledu se sraz vydařil.
Omluvám se za zmatky ohledně místa srazu, bohužel jsem měl trochu časovou tíseň před srazem a tak jsem nedával ucelené informace.
Na dotazy "kolik se platí za sraz" děkuji AnderNovi, že sveřepě odpovídal správnou odpovědí. Prohlídka hráze byla zcela zdarma a bylo hezké s jakým zaujetím pan Dvořák, to i přes to, že tam byl ze své dubré vůle, provedl.
Děkuji za ohleduplnost vůči Peugeotclubu.
Doufám, že tedy jídlo sedlo, bylo poněkud jinak pojaté oproti loňským rokům, ale i z mého pohledu to bylo lepší. Śkoda, že ta vlezlá televize to tam rušila. Nějak mne nenapadlo řešit, co nám tam pustí, snad Vám to nekazilo chuť k jídlu a k vzájemné komunikaci. příště by se tam dalo poslat nějaké fotky ze srazů. (Když jsem tam byl s Helenkou, tak jsme zrovna fandili Soukalové... byla druhá)
ad usínání za volantem při spanilce:
já mám problém v tom, že dokážu kdykoliv a kdekoli civět z okénka (vlak, autobus, auto..) celé hodiny a neomrzí mne to, zvažoval jsem jakou rychlost zvolit. Zvolil jsem špatnou i Helča usnula.
Díky Vám, rád jsem Vás zase potkal a s novými se seznámil, škoda, že jsem nezvládl se všemi pokecat.
Jenda
P.S. Já to odnesl knedlem v krku, Helča taky trochu něco chytla. Ještě že mám doma zásoby medu a slivovice, Helča to musí řešit jinak.
Rover 216Si, 82kW, r.v. 1997; 2011...
Rover SD1; 2300; six-cylinder engine - inline - MKII. 88kW; 2013 - dlouholetý repas
Roversd1.cz start 2015 ...bohužel konec záhy - web napadnut, adresu držím.
Rover 75 CDT r.v. 2002 2015-2022
Ford Tourneo Connect 2017 1,6 88kW 7 míst, Zlaťák; 2022-...
vypal.it - živnost na zpracování všelikého materiálu 2024- ...
Rover SD1; 2300; six-cylinder engine - inline - MKII. 88kW; 2013 - dlouholetý repas
Roversd1.cz start 2015 ...bohužel konec záhy - web napadnut, adresu držím.
Rover 75 CDT r.v. 2002 2015-2022
Ford Tourneo Connect 2017 1,6 88kW 7 míst, Zlaťák; 2022-...
vypal.it - živnost na zpracování všelikého materiálu 2024- ...
Za nás: fajn akce, nám se líbilo. Počasí tedy nebylo úplně optimální, ale taky mohlo být klidně ještě horší. Hlavně že bylo nějaké, co kdyby nebylo žádné. A mě po výstupu po schodech zpět z přehrady už pak zima nebyla. Děkujeme všem za příjemnou společnost a zvlášť díky Jendovi a Helče za organizaci.
ROVER 75CDT, r.v. 2001, zelená HEW
ROVER 620SDi, r.v. 1995, šedý
ROVER 620SDi, r.v. 1998, zelený
ROVER 620SDi, r.v. 1997, modrý
OLTCIT CLUB 11R
ROVER 620SDi, r.v. 1995, šedý
ROVER 620SDi, r.v. 1998, zelený
ROVER 620SDi, r.v. 1997, modrý
OLTCIT CLUB 11R
I já děkuju Jendovi a Helence za prima sraz, až na počasí to bylo skvělé a jela bych hned znovu, i když jsem to taky odnesla knedlíkem v krku a polykáním paralenu Bylo prima vás všechny zase vidět a těším se zase brzo na viděnou a na společnou poježděnou