Jj, taky to tam mám asi původní, co jsem koukal, je to na obou stejné, tak asi jó.
Přesně jak píše Roman, zlatej originál, snažím se kupovat co nejlepší kvalitku, ale i ta může zklamat.

Furt nechápu, že ve stříbrným mám rozvoďák originál Rover MG a to má hodně nalítano, myslím víc než na budíkách, které ukazujou 179.000km. Ale rozvody už mám doma, kladku inu a řemen gates, ale stejně se mi ten originální líbí.

Jenže nevím odkdy tam je

Jsem ráď, že na sraz chceš dorazit, pojedu taky stříbrným, tak by jsme tam byly oba se stejným nickem a tíčkem

To bych si udělal pár společných snímků

To turbo je zajímavý, že ti přetím ani nechrastilo, jestli už nemělo za sebou nějakou repasy, já jsem o tom uvažoval, nechat to opravit, venku je za pár hodin, ale bojím se, že to nějaký hovado zku*rví a pak si budu nadávat. To je jako s převodovkou, bracha nechal udělat generálku a za pět ticíc km letěla do šrotu a koupil z vrakáče starou a makala bez chyby. Jinak mě bude čekat spojka, tak jsem koukal na značku Valeo, protože z vrakáče by se třeba sehnala originální, ale to už by zase byla prasárna. No zatím dojezdím tu co tam mám, protože zatím neprokluzuje...ťuk...ťuk

Kdepak, nejlepší je mít nový auto a po 100tis km ho střelit do bazaru a druhej ať se stará. Jen na něj mít

Třeba teď můžu srovnat v práci dva úplně stejné Fordy Transit. S jedním jsem jezdil a měl namotáno kolem 55.000km a teď druhej s najetejma 200km se chová naprosto stejně. Když přesednu zpět, tak krom výbavy je to furt jak nové, bez vůlí nebo něčeho podobného. Jde vidět, že prvních 50tácu je k nerozeznání od nového kousku, což se mi fakt zamlová, zvlášť když je to firemní auto, který každej prasí...