Příspěvek
od Pítrs » úte čer 18, 2019 9:41
Takže:
- odkaz na lak, co "...vydrží teploty, které jsou na stále zapnutných předních světlech..." by byl, nicméně vůbec nedoporučuji se tím jakkoliv podomácku zabývat.
Říkají tomu "hardcoaty", používají se na úpravu povrchů polykarbonátových krytů reflektorů, většinou kvůli UV ochraně, některé typy zajišťují ještě dost účinnou ochranu proti poškrábání.
Nicméně- aplikace je poměrně dost náročná na vybavení – typicky jde o průmyslovou linku, lak se vytvrzuje několikafázovým procesem v dosti úzce specifikovaných podmínkách = nános o definované tloušťce, následuje definovaná prodleva pro difuzi laku do povrchové vrstvy substrátu, pak odpaření rozpouštědla (obvykle průchodem pod IR topnými elementy), iniciace síťování UV lampou, dotvrzení teplem opět průchodem pod IR topnými elementy + dochlazení pro eliminaci praskání v důsledku pnutí.
Podotýkám, že tohle jsem nevyslechl někde v hospodě, ani nevysosal z počítačového monitoru, shodou okolností jsem před časem tohleto řešil pro jednoho našeho zákazníka (pracuji v laboratoři), kdy to chtěli použít na jistou specifickou věc, po konzultaci přímo s dodavatelem jsem byl nucen ho odkázat na provoz, který se těmito aplikacemi odborně zabývá (výrobce světel).
Co se týče ochrany světel, volil bych buď klasické voskování po přeleštění, či se zkusil spolehnout na nějakého z mnoha dodavatelů laků na světla v běžné maloobchodní síti.
Rover 75 1.8L Turbo sedan 2004
Tento automobil byl: 72 453. ve výrobním pořadí, z celkového počtu 112 381 ks, 752. 1.8 T Connoisseur z celkového počtu 2 392 ks, 1 003. v barvě laku Odyssey Blue (kód: JGA) z celkového počtu 2 856 ks.
Alfa Romeo 147, 1.6 L Twinspark 105 KS