Srazy RCCZ 2015
Re: Srazy RCCZ 2015
Ahoj všem.
Letos bude opět sraz v Rajhradě a to 12.9. 2015.
Letos bude opět sraz v Rajhradě a to 12.9. 2015.
- AnderN
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Máš to v kalendáři srazů v prvním příspěvku
Jak je to s tim BCOM V cervnu? Jsem novacek a moc rad bych se zucastnil nejakeho srazu, jsem z vysociny a neco tu bylo psano ze by to melo byt pobliz brna. Vi nekdo nejake info? Byl bych moc rad
I love UK sound of my 18K!!!
Vítej
nevím detaily (snad Austin napíše), ale tuším, že letos to má být koncipováno jako komorní akce pro zvané. Tedy nebude to asi úplně veřejná akce. Kdyžtak mu napiš soukromou zprávu.
Ale prd žádná akce pro zvané, je to pro všechny. Brzy něco sesmolím do fóra.
nevím detaily (snad Austin napíše), ale tuším, že letos to má být koncipováno jako komorní akce pro zvané. Tedy nebude to asi úplně veřejná akce. Kdyžtak mu napiš soukromou zprávu.
Ale prd žádná akce pro zvané, je to pro všechny. Brzy něco sesmolím do fóra.
Koukám, že závod v Písku nakonec padl To je fakt mrzuté. Přitom miníkářů je tolik... skoro to vypadá, že v Čechách trpí podobnou chorobou jako Roveristi. Doufám, že to nebude znamenat definitivní konec snahám Pražáků organizovat okruhový závod. To by byla velká škoda. Sic chápu, že letos to mohl být i problém skrz rychlý sled dvou podobných akcí...
Abych pravdu řekl, tak mě taky dost mrzí to, že se tu neprojevil větší zájem ani o MiniRaceDay - tolik nových kluků se ZSama, spousta lidí se ZRama a eFakařů kolik a přitom taková parádní možnost si zajezdit na hraně a poznat svoje auto
Abych pravdu řekl, tak mě taky dost mrzí to, že se tu neprojevil větší zájem ani o MiniRaceDay - tolik nových kluků se ZSama, spousta lidí se ZRama a eFakařů kolik a přitom taková parádní možnost si zajezdit na hraně a poznat svoje auto
Jesti to nebude tim, ze ne kazdej chce svoje auto huntovat na okruhu.
A nekolik srazu v kratkym terminu taky neni zrovna to prave orechove.
A nekolik srazu v kratkym terminu taky neni zrovna to prave orechove.
Oba argumenty lze chápat jako výmluvu
Nikdo neříká, že máš na okruhu jet na krev... na druhou stranu obout na disky ojetý zimáky na dojetí na okruhu stojí nula nula prd...
No a ti, co mají auta na to si na okruhu zablbnout většinou nedojedou ani na ty naše klidné srazy, takže těch se ta výmluva taky netýká
Nikdo neříká, že máš na okruhu jet na krev... na druhou stranu obout na disky ojetý zimáky na dojetí na okruhu stojí nula nula prd...
No a ti, co mají auta na to si na okruhu zablbnout většinou nedojedou ani na ty naše klidné srazy, takže těch se ta výmluva taky netýká
...ahoj tady je Johnjp....kdo pamatuje pořádal jsem sraz v Českém ráji v roce 2005...kdo si mě pamatuje písněte rád opět dorazím na srazy...třeba i ten slovenský..))))
Ahoj Johne Tak to vítej zpět, veteráne V roce 2005 jsem byl ještě mimo aktivity klubu, takže se neznáme, nicméně je fajn, že se lidi jako Ty vrací. Prosím, nemáš někde fotky z onoho srazu? A co auto? Zůstal Ti Roverek?
Určitě Tě rádi na některém sraze uvidíme.
Určitě Tě rádi na některém sraze uvidíme.
Ahoj chlapci... jakožto čerstvý majitel bych se rád někde ukázal... 12.9. už mám v kalendáři, nicméně nejedete někdo někam dřív, že bych se přidal?
- AnderN
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
A ten sraz anglických historiků v Mollisu ti nevyhovuje?
No, ještě to auto neznám a nemam vychytaný všechny mouchy tak bych rád něco v ČR ☺
Předpokládám,že Jičín je ten Jičín u Turnova.Pokud ano,tak zítra 24.7 vŽelezném Brodě bude minisraz minimálně dvou aut/to určitě/.Sejdeme se v restauraci u Zvonice na nábřeží Jizery a parkovat budem asi o 50m dále na parkovišti pod kostelem.Jsi vítán.
R75 1.8T,MG ZR 160
R200 1.4i/prodáno/
R200 1.4i/prodáno/