mikaven:Ten vozovej park bych si představoval ještě jinak.Ale budu rád,když budu tahat MINI za ZT.Kolega koupil vlek,tak se s nim budu muset občas domluvit.
Trunda:Hele,draku,je to pohřebáček.Jinak když ho umeju a málo svítí,tak je fakt šedý.Jsem zvědavej,jak mi někdo namíchá tuhle barvu.

Jinak jsem kvůli svý demenci sundaval zadní levý kolo.V pátek jsem couval k nám před vjezd a nevšimnul si obrubníku,kterej tam čumí.Je tam taková pěkná hrana a škrábnul jsem disk.Je to už opravený,ale když jsem sundal kolo,tak čumim na třmen,že by chtěl obrousit,tak jsem ho sundal i s unašečem a nakonec nechal "povařit" ve 4 ampérách přes noc.Funguje to dokonale.

Sudal jsem i kotouč a oklepal asi 2 mm rzi z místa,kde fungujou pakny a "vyvařil".Brzdy budou jako nový,jen jsem zjistil,že nejsou zadní pružiny unavený,ale prasklý,takže během tejdne budu kontaktovat ve Škodě pružinárnu a necham si umotat nový péra.Láká mě myšlenka vzduchu od kamaráda,má v tom zkušenosti a bylo by to nejluxunější řešení,ale 15 000,- je teď na mě trochu ranec.Potřebuju ulejt prachy jinam.

Zase bych u něj rozebral celou nápravu a dal jí dokupy.

Nějaký foto dodám.
MG ZT-T 25K4F 140 kW 245 Nm.
Mini SPI 1995 -> 18K4K 118 kW 174Nm?