Znal jsem pouze jeden Autoznova kde Rovera dokazali radne opravit a umeli to - ale bohuzel servis se jiz zavrel.
servis v Karlovych Varech
servis v Karlovych Varech
doporucite nejaky servis v Karlovych Varech ?
Znal jsem pouze jeden Autoznova kde Rovera dokazali radne opravit a umeli to - ale bohuzel servis se jiz zavrel.
-
Mechwarrior
- Kontaktovat uživatele:
Re: servis v Karlovych Varech
Ahoj sectore - neznam, a co ten u toho MHD, to bylo ono, co zavreli? 
Mechwarrior Mireček Rover 75 2.0 CDT Fajnšmekr
Zdravim,
u MHD byla jen diagnostika auto jsem tam neopravoval. Opravoval jsem ho vzdy v autoservisu AUTOZNOVA, ale ten uz letos nekdy v kvetnu zavreli.
nasel jsem jiny autoservis Erich Klement - tady kontakt http://www.firmy.cz/detail/746369-erich ... ovice.html
Delaji rychle a kvalitne a za velmi dobre ceny. Mohu jen doporucit
Mech - jsi z Karlovych Varu ?
u MHD byla jen diagnostika auto jsem tam neopravoval. Opravoval jsem ho vzdy v autoservisu AUTOZNOVA, ale ten uz letos nekdy v kvetnu zavreli.
nasel jsem jiny autoservis Erich Klement - tady kontakt http://www.firmy.cz/detail/746369-erich ... ovice.html
Delaji rychle a kvalitne a za velmi dobre ceny. Mohu jen doporucit
Mech - jsi z Karlovych Varu ?
-
Mechwarrior
- Kontaktovat uživatele:
Ahoj sectore .. jasně, že jsem z KV, šak mam i značku
a viděli jsme se v Trutnově 
Mechwarrior Mireček Rover 75 2.0 CDT Fajnšmekr
zdravim, v trutnove jsme s urcite nevideli - nebyl jsem tam 
jinak muzeme dat spicha nekde v KV... nemas nahodou tu modrou 75? nebo jaky model mas ? Parkujes na sokolovsky casto ne?
jinak muzeme dat spicha nekde v KV... nemas nahodou tu modrou 75? nebo jaky model mas ? Parkujes na sokolovsky casto ne?