Má ZS180
Re: Má ZS180
Noooooooo... hodně pěkný 

-
- Kontaktovat uživatele:
No krasa take zvody su pekna rarita, ak mozem do SZ cenu, zevraj su orptoi Janspedoom o level lepsie, tak snad aj vykonovo
Uvidí se
Každopádně nové prý stály 3x víc jak Janspeed svody 

-
- Kontaktovat uživatele:
tiez som niekde cital ze 1500gbp - ale to sa mi zda byt prehnane na KV6proky píše:Uvidí seKaždopádně nové prý stály 3x víc jak Janspeed svody
Tak abych se taky pochlubil - jsem novým majitelem MG po Prokym a za těch pár kilometrů co jsem najel, jsem zatím nadmíru spokojen. 

Aha
.... Tak vítej mezi námi
Doufám ale, že budeš spokojenější jak Proky a vydrží ti déle, jak jemu
Napiš si do profilu odkud jsi

Napiš si do profilu odkud jsi

Proky se těžko loučil, ale míří po něčem jiným.. já bydlím asi 10km od něho, v Borkovanech, Jižní Morava. Co sem tu četl, tak v Borkovanech, už by teď měly byt aspoň dvě MG.
Fajn... tak hlavně že jsi si našel cestu sem k nám
Kdykoli, cokoli, ptej se... s jakými auty máš zkušenosti?

nic čim by se dalo moc chlubit, moje předchozí auto byla felinka
.. sic už sem byl u nejednoho rozdělanýho auta, ale jinak sou moje znalosti většinou teoretický..

Tak to se nedivím, že z MG učůráváš 

jo, to dost
.. moje požadavky to plní naprosto dokonale. Dle všeho je to spolehlivý, takže se nemusím bát delších tras, ale když už, tak se s tím dá aj blbnout.. původní vize byla BMW E36 323/325 ale z toho nakonec sešlo. Myslím že sem s MG neprohloupil a doufám že se mě to bude držet ještě dlouho..

-
- Kontaktovat uživatele:
Mg je lepsie ako stara e36, tie hrdzaveju jak svina, a vykonovo to je asi to iste ako 325/328i samozrejme ze v serii, pretoze bavo je o dakych 150-200kg tazsie,

se někdy musíme všeci ukazat na nějakem srazu 

no právě se mi vyskytl "malej" problém, dal sem MG na léčení do servisu kvůli protíkajícímu guferu ale tam se jim podařilo zlomit/prasknout vačkovou hřídel, proto bych se chtěl zeptat jestli někdo máte nějakou navíc.. nabídli že to chcou svařovat, ale tomu moc nevěřím, byl bych klidnější kdyby tam byla nějaká "nová"... budu rád za každý info
díky!
díky!