Jo Lukáši,já chtěl k vám aspoň na dovolenou na Pálavu,ale naši kvůli zdravotním problémům nám nechali dovolenou v Rěcku.Radši bych k vám na klid.Koupil jsem i kvůli tomu nosič na kola za nesmysl,ale ten se neztratí.
Mě Morava vždycky na dovolenou zajímala,můj děda pocházel z Hranic a mám tam odsud z dětství krásný vzpomínky,hlavně na lidi.
Jinak už Jarek mě upozornil,že na alarm neni napojenej klakson,mě to bylo jedno.Kdyby si ta svin.. černá,vyfetovaná vzala,co jsem tam měl,bylo by to jedno,havně,že neudělal nic autu.Navigace stará 7 let už stejně jen ukáže jakym směrem se mam valit,jinak MIO zrušilo všechny aktualizace na tak starý modely a tim je skoro k prdu.Když jsem za ní tenkrát vysolil 11 litrů,slibovali,že do konce života aktualizace a dnes na tenhle typ nedávaj ani za prachy. :evil:Pohřebáček je bez dalších šrámů a to mě stačí.Jediná pozitivní věc na tom byla paní policistka,u který jsem to dneska řešil,moc pěkná a sympatická paní.
Jinak nepopíram svojí demenci,že jsem omylem auto odemknul,byla to souhra náhod,ale těší mě,že tenhle odpad půjde sedět,to je jistý.

MG ZT-T 25K4F 140 kW 245 Nm.
Mini SPI 1995 -> 18K4K 118 kW 174Nm?