RJA Motorsport-ROVER 25 autocross
-
RJA Motorsport-ROVER 25 autocross
Pro tento rok 2015 jsme postavili ROVER 25 pro třídu N1400 autocross. Rozhodli jsme se účastnit seriálu závodů AB design cupu, protože zde je v této třídě největší konkurence. CUP sestává z osmi závodů , které se jedou v Žamberku, Přerově a Nové Pace. Jezdcem našeho teamu RJA Motorsport je žena Jája Vašková .
Zatím jsou letos odjety tři závody a Jája je na průběžném čtvrtém místě. Budeme rádi za každou podporu fanoušků ROVERU na dalších závodech, které pojedeme. Nejbližší závod , který pojedeme je PŘEROV 25.7.2015, NOVÁ PAKA 15.8.2015, ŽAMBERK 29.8., 19.9.,17.10.2015.
Zatím jsou letos odjety tři závody a Jája je na průběžném čtvrtém místě. Budeme rádi za každou podporu fanoušků ROVERU na dalších závodech, které pojedeme. Nejbližší závod , který pojedeme je PŘEROV 25.7.2015, NOVÁ PAKA 15.8.2015, ŽAMBERK 29.8., 19.9.,17.10.2015.
Re: RJA Motorsport-ROVER 25 autocross
Vítej na klubu
To je velmi dobrý počinek v dnešní době použít Rover jako sportovní náčiní, to už se dnes moc nevidí a navíc šikovná žena za volantem jako bonus
Na přerovskou rokli to nemám daleko, tak se zastavím abych vás podpořil, píši si to do kalendáře

To je velmi dobrý počinek v dnešní době použít Rover jako sportovní náčiní, to už se dnes moc nevidí a navíc šikovná žena za volantem jako bonus

Na přerovskou rokli to nemám daleko, tak se zastavím abych vás podpořil, píši si to do kalendáře

Všechna svá auta jsem prodal,takže momentálně bez Roveru!
Jménem klubu gratuluji ke skvělé volby základu vozu a držíme palce k úspěchu
Myslí, že se ke Karlovi přidám a také se přijedu podívat a můžu sebou vzít klubovou nálepku, když bude zájem
Moc by mě zajímalo, jak jste se poprali s technikou... jestli jste použili K-Series a jaké má úpravy? Jaký podvozek?

Myslí, že se ke Karlovi přidám a také se přijedu podívat a můžu sebou vzít klubovou nálepku, když bude zájem

Moc by mě zajímalo, jak jste se poprali s technikou... jestli jste použili K-Series a jaké má úpravy? Jaký podvozek?
- AnderN
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Díky za pozvánku na závody, budeme rádi za každé další aktuality.
Zároveň platí, že cokoliv budete na auto potřebovat, ať už díly nebo radu, pište sem. Rádi pomůžeme, bude-li to v našich silách.
Trunda -- klubovými samolepkami jsem je už vybavil o víkendu
Zároveň platí, že cokoliv budete na auto potřebovat, ať už díly nebo radu, pište sem. Rádi pomůžeme, bude-li to v našich silách.
Trunda -- klubovými samolepkami jsem je už vybavil o víkendu

A sakra
, myslím, že začnu fandit autocrossu. 
Tuším, že 25.7. mám zrovinka volníčko

Tuším, že 25.7. mám zrovinka volníčko

-
Děkujeme všem za příspěvky a doufáme, že se s někým z vás na závodech setkáme
v neděli jsme koupili v Brně přední nosník, který jsme měli zničený po posledním závodě, pravé kolo předbíhalo levé o 4cm, ale bohužel tento nosník byl ohnutý na druhou stranu o cca 1,5cm takže jsme ze dvou byli nuceni udělat jeden, díky našemu šikovnému mechanikovi Karlosovi. Dnes jsme vše namontovali, udělali geošku, teď zbývá už jen dodělat výfuk a budeme nachystaný na závod v Přerově (snad neuděláme Roveru ostudu
)
Ještě pár foto z posledního závodu...

Ještě pár foto z posledního závodu...
Nosníkem myslíš přední nápravnici? Jak přesně byla ohnutá? Přepážka v které je uchycená podélná tyč k rameni, nebo byla ta nápravnice v tom místě zdeformovaná i z vnějšku? Celkem mě to zajímá, protože taky mám na jedné straně zřejmě protlačenou tu přepážku. Myslím že větší výdrž to bude mít v případě, že se na tyčích vymění ty žvejkačkové silenty za polyuretanové "puky", címž se podélná silá do přepážky rozloží lépe. Jinak ale pro závodní účely se ta nápravnice právě kvůli horší pevnosti moc nepoužívá - celkem snadno se udělá z kulatiny náhrada a podélná ramena se k ní upevňují na unibally. Klidně najdu nějaké foto 

jsem nadšen
moc vám fandím.
Nikdy jsem na takové akci nebyl a teďka je aspoň pořádný důvod se tam dostavit.
Co brácha? Ze začátku roku máme Vlašskou stopu a tak na podzim nějakou akci jinde? Přerov mi nevyjde, Paka vůbec a první Žamberk 100% nemohu, takže jedině 17.10.

Nikdy jsem na takové akci nebyl a teďka je aspoň pořádný důvod se tam dostavit.
Co brácha? Ze začátku roku máme Vlašskou stopu a tak na podzim nějakou akci jinde? Přerov mi nevyjde, Paka vůbec a první Žamberk 100% nemohu, takže jedině 17.10.
Rover 216Si, 82kW, r.v. 1997; 2011...
Rover SD1; 2300; six-cylinder engine - inline - MKII. 88kW; 2013 - dlouholetý repas
Roversd1.cz start 2015 ...bohužel konec záhy - web napadnut, adresu držím.
Rover 75 CDT r.v. 2002 2015-2022
Ford Tourneo Connect 2017 1,6 88kW 7 míst, Zlaťák; 2022-...
vypal.it - živnost na zpracování všelikého materiálu
2024- ...
Rover SD1; 2300; six-cylinder engine - inline - MKII. 88kW; 2013 - dlouholetý repas
Roversd1.cz start 2015 ...bohužel konec záhy - web napadnut, adresu držím.
Rover 75 CDT r.v. 2002 2015-2022
Ford Tourneo Connect 2017 1,6 88kW 7 míst, Zlaťák; 2022-...
vypal.it - živnost na zpracování všelikého materiálu

Přeji Jáji k dnešnímu svátku všechno nejlepší a ať jí to jezdí 

Tak se nám závod v Přerově blíží(25.7.) kdo všechno přijde RJA podpořit 

Jááááááá
.... a beru sebou i Jendu
Dáme si někde sraz a v kolik? Já tam nikdy nebyl. Možem to vzít aj přes tebe...

To je fajn, že přijede i Jenda, původně psal, že Přerov nedává
Podrobnosti domluvíme zítra, zatím nějaké info o závodě
http://www.autokroszamberk.cz/

Podrobnosti domluvíme zítra, zatím nějaké info o závodě

http://www.autokroszamberk.cz/
-
Rover je doufáme připravený na závody, teď už jen naložit na podval,na nic nezapomenout a vyrazit směr Přerov. Tak se snad s někým z vás zítra na závodech potkáme v depu. 

Mám sebou vzít nějaké náhradní díly? 
Vůbec tedy nevím na kdy tam přijet. Nikde jsem letmo nenašel nějaký časový rozpis a zas asi celý den tam asi být nemůžu. Vidím to tedy asi na ráno...

Vůbec tedy nevím na kdy tam přijet. Nikde jsem letmo nenašel nějaký časový rozpis a zas asi celý den tam asi být nemůžu. Vidím to tedy asi na ráno...
Okolo 9 hodiny se sejdeme u mně v práci a pak přejedeme na rokli, jen musím zjistit, jak je to tam s parkováním