nove kotouče pali se desky
nove kotouče pali se desky
Zdar fal jsem nove kotouče .prasatka jsem zatlacil dovnitr ze je mezi deskou a prasatkem mezera a stejne desky drou o kotoc a proto se kotouc hreje proc? Je nekde postup na vymenu desticek?
Re: nove kotouče pali se desky
Přijde mi to vtipně napsaný, ale taky jsem kdysi začínal 
Vždycky budou desky mírně třít o kotouč, ale to není nic špatného. Když s autem dojedeš po normální nesportovní jízdě po okreskách a dáš ruku na disk kola, tak bude mírně teplý. Jak na kole téměř neudržíš ruku, tak je něco špatně.
Jinak s výměnou desek je dobré i opatrně rozebrat a promazat vodící čepy - musí chodit bez drhnutí. No a pak je potřeba zkontrolovat manžetu na pístku. Může být protrhnutá, pak pístek orezl a když ho i s tou rzí zatlačíš, tak pak nechodí správně a nemusí se vracet.

Vždycky budou desky mírně třít o kotouč, ale to není nic špatného. Když s autem dojedeš po normální nesportovní jízdě po okreskách a dáš ruku na disk kola, tak bude mírně teplý. Jak na kole téměř neudržíš ruku, tak je něco špatně.
Jinak s výměnou desek je dobré i opatrně rozebrat a promazat vodící čepy - musí chodit bez drhnutí. No a pak je potřeba zkontrolovat manžetu na pístku. Může být protrhnutá, pak pístek orezl a když ho i s tou rzí zatlačíš, tak pak nechodí správně a nemusí se vracet.
Jak de rozebiraj ty desky
Hele... Jednak i na telefonu jde psát spisovně (já zrovna píši), ale asi bys měl i pořádně číst

Nepsal jsem nic o rozdělávání desek. Nenapsal jsem , že celkově je potřeba třmeny vyčistit, nerezové plíšky musí být kompletní a čisté i pod nimi to musí být čisté tak, aby v nich desky nebyly vysloveně zaseklé, ale ani úplně volné.
Jinak než tu něco složitě vysvětlovat, tak si na Youtube najdi nějaké video jak se servisují brzdy třeba na Hondě Civic - jsou to ty samé brzdiče.

Nepsal jsem nic o rozdělávání desek. Nenapsal jsem , že celkově je potřeba třmeny vyčistit, nerezové plíšky musí být kompletní a čisté i pod nimi to musí být čisté tak, aby v nich desky nebyly vysloveně zaseklé, ale ani úplně volné.
Jinak než tu něco složitě vysvětlovat, tak si na Youtube najdi nějaké video jak se servisují brzdy třeba na Hondě Civic - jsou to ty samé brzdiče.
- roverix
- Bydliště: Ublo, taková díra u Vizovic 75rover@seznam.cz tel. 604464504
Trochu teorie http://www.autoprofiteam.cz/article.php?artid=399 Jinak , vím jaká pakárna je psát spisovně na mobilu. Nejvíc trpí oči. Osobně potřebuji na text mobilem pětkrát více času.
Britská auta v minulosti: Ford Cortina 1200 3x / Austin Maestro 1.3 / Maestro 1.6 / Rover 213s / Rover 75 1.8 Současný vozový park: Rover75 2.5 manual. Rover75 2.5 automat Rover45 IDT Rover25 1.4 TEL. 604464504
Omlouvám se za ty chyby. ale pisi z mobilu. a navíc uz spatne vidim
Kdyby jsi řekl rovnou, že blbě vidíš, tak to berem, protože čte se to po Tobě těžko.
MGF, Tourer, RR P38,R75, MGF Trophy, Rover 200 BRM, Rover 827 Coupe, 827 Sedan, Elise S1, XK8 , Škoda Felicia(60´), 1000(64) + 1100(67)MB, 110R(70,71,72,78,80), Garde(83), W353(67,73)...prostě mě to baví.
No neva uz to mam opraveny.dik
A na co jsi přišel?
rozhybat prasatka,vodici tycky spodni byly uplne zarezly a desky byly taky dosedaci plochy zarezly,ocisteni a promazani,a uz je to ok
No sláva 

MGF, Tourer, RR P38,R75, MGF Trophy, Rover 200 BRM, Rover 827 Coupe, 827 Sedan, Elise S1, XK8 , Škoda Felicia(60´), 1000(64) + 1100(67)MB, 110R(70,71,72,78,80), Garde(83), W353(67,73)...prostě mě to baví.
Skvělé... takto to má být
Čím jsi namazal čepy? V autodílech jde koupit speciální vysokoteplotní vazelína, která jediná tam patří. V žádném případě obyčejnou vazelínu, nebo měděnou pastu. Oboje velice rychle vyschne a u té měděné tam zůstane jen ta měď, která to pěkně zadře.