MG ZS
Re: MG ZS
Ahoj kluci chtěl bych si pořídit MG ZS 1,8 benzin a chtěl bych se zeptat jaký jsou nevýhody tohoto auta, jestli není problém toto auto přihlasit v ČR nebo s náhradnímy díly a opravy. Chtěl bych tak trochu poradit něco o tom to autě jinak budu moc rád za odpovědi zatím děkuji.
- AnderN
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Proc by mel byt problem s prihlasenim? MG ZS je v podstate tovarne upraveny Rover 45. Ma stejne nebo silnejsi motory, tuzsi nastaveni podvozku, vetsi kola, jine narazniky, spoilery, jiny interier (mene dreva, vice sportovniho ducha). Je potreba brat v uvahu, ze je to svym zpusobem takovy maly "sportak".
- Austin
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
For: lochi Máš slovosled dvanáctiletého, sorry.
Jaké nevýhody?
Jenom mít na PRAVIDELNOU ÚDRŽBU. Bez ní ti z auta zbyde za dva roky vrak, ale to z každýho.
Vzorem je soused, vždy si koupí za 140 tkč ojetinu, pak na ní 3 roky nesáhne, ale lautr na nic, a za tři roky je to šrot za 20 tis. Už třetí auto takto končí.
Jestli koupí Rovera, tak si ode mne užije. Budíček v sedm ráno v sobotu, jde se umývat auto a voskovat atp...žádné smilování.
Jaké nevýhody?
Jenom mít na PRAVIDELNOU ÚDRŽBU. Bez ní ti z auta zbyde za dva roky vrak, ale to z každýho.
Vzorem je soused, vždy si koupí za 140 tkč ojetinu, pak na ní 3 roky nesáhne, ale lautr na nic, a za tři roky je to šrot za 20 tis. Už třetí auto takto končí.
Jestli koupí Rovera, tak si ode mne užije. Budíček v sedm ráno v sobotu, jde se umývat auto a voskovat atp...žádné smilování.
Austin Allegro 1.5 MKII 76, Austin Princess 2.0 OHC MKI 76, Rover 200 CVT 1.6 Twincam 99, Mini Cooper 1.3 97
Austin no ty mí češtiny si moc nevšímej radši
No o udržbu auta nebude pro mě problém ale s jakým autem je cenově ZS srovnatelné v údržbě např.(octavia,atd.). Chci o tom autě co nejvíc informací, nikde na internetu jsem nic nenašel bohužel.
No o udržbu auta nebude pro mě problém ale s jakým autem je cenově ZS srovnatelné v údržbě např.(octavia,atd.). Chci o tom autě co nejvíc informací, nikde na internetu jsem nic nenašel bohužel.
- Petr.stefl
Zdravím,chtěl jsem se zeptat jestli je nabídka ND na MG ZS pořád aktualní?
Bývalá auta: Rover 45, MG ZS 180, Mazda 6, Mazda 6 MPS, Mazda 3 BL
MG ZS 180 a Mazda 6 GJ
MG ZS 180 a Mazda 6 GJ
-
- Bydliště: Mezi Benešovem a Táborem +420603474419 rover.sinogl@email.cz
O jaký motor se jedná ??Fres.s píše:Zdarec Lidičky. Jak to je ze servisem. Mam zajem si jedno Zs dotahnout ale je tam porušene těsněni valce. Dik moc za odpověď.
ZAKAR Rover 214 Si,Land Rover Discovery,Rover 111L
Zdravím pánové. rád bych se vás na něco zeptal, mám v úmyslu koupit jedno ZS 2.5 V6 z Německa, ale prodávající tam popisuje jednu závadu která mě zaráží a to: při zahřátém motoru motor trochu chrástí, ale kdyz je studený přede jako kočka (snazil jsem se to prelozit co nejpresneji), kdyby to bylo obráceně tak se vás ptát ani nebudu, ale tudle závadu neznám... víte nekdo co by to mohlo znamenat? auto má najeto nakých 120 000 km
predem díky za odpoved
predem díky za odpoved
- Roman620ti
Podle toho co se tady píše o V6kách bude motor po smrti Jestli tím chrstěním není myšleno nějaké klepavé zvuky, tyhle motory sou prej hrozně náchylné na správný olej a zacházení.
2x Rover 620ti