Velká prosba - oříšek na pojišťovací šrouby kol
Re: Velká prosba - oříšek na pojišťovací šrouby kol
[quote="Janes"][/quote]
Pojišťováky jsou origo, je to stejný jako v odkazu: http://www.ebay.ie/itm/ROVER-75-LOCKING ... 1728386978
akorát šrouby mám kulatý bez těch výstupků jako na obrázku v odkazu...jinak to vypadá stejně
Pojišťováky jsou origo, je to stejný jako v odkazu: http://www.ebay.ie/itm/ROVER-75-LOCKING ... 1728386978
akorát šrouby mám kulatý bez těch výstupků jako na obrázku v odkazu...jinak to vypadá stejně
Rover 218 SD přes 65000km bez poruchy, teď R 75 2.0 CDT...
Ok nemas zaco, ked viem, rad pomozem...
Tak snad niekoho najdes...
Ahoj.
Tak snad niekoho najdes...
Ahoj.
Rover 620SDI
Rover 75 2.0Tourer
Rover 75 2.0Tourer
- roverix
- Bydliště: Ublo, taková díra u Vizovic 75rover@seznam.cz tel. 604464504
Zakar je taky na dovolené? http://roverclub.cz/bb3/memberlist.php? ... ofile&u=16
Britská auta v minulosti: Ford Cortina 1200 3x / Austin Maestro 1.3 / Maestro 1.6 / Rover 213s / Rover 75 1.8 Současný vozový park: Rover75 2.5 manual. Rover75 2.5 automat Rover45 IDT Rover25 1.4 TEL. 604464504
Ty brďo, tak to pojedeš kousek mě. Bydlím v Hrušovanech u Brna. Ještě se po něm podívám, ale na 99% to vidím bledě. Už jsem ho jednou hledal.
kolem 20:00 budeme vyrážet z Prahy, takže v Bratislavě budeme cca kolem 22:00, ale můžeme se zaseknout při nakládce, nebo na D1...[/quote]
To by se dalo stihnout. Zavolám Karuzovi, ten by mohl mít dva ořechy.
To by se dalo stihnout. Zavolám Karuzovi, ten by mohl mít dva ořechy.
Dejte sem prosím tel.,kámoš jede dnes na jedenáctou do Prahy,tak vám ho tam veme.
Tak jsem ten orech nasel. Je na nem cislo 12. Pokud Ti nevyjde ta Praha, tak se muzem domluvit.
sla1 píše:Dejte sem prosím tel.,kámoš jede dnes na jedenáctou do Prahy,tak vám ho tam veme.
Děkuji za šlechetnou nabídku - bohužel jsem před chvilkou vstal a dostal jsem se sem až teď, kdyby to bylo ještě aktuální tak moje číslo xxx xxx xxx
Moc děkuju
edit: vymazáno číslo...
Keksin píše:Tak jsem ten orech nasel. Je na nem cislo 12. Pokud Ti nevyjde ta Praha, tak se muzem domluvit.
Ahoj, nevím co bylo za číslo na mém - Prahu jsem si asi pokazil sám, protože jsem si chtěl trochu přispat před cestou. Pošli mi prosím do SZ telefon - když se mi nezadaří do odjezdu, zavolal bych a domluvíme se...
Díky moc!
Tak vše dopadlo nakonec dobře. I přes moji indispozici jsme se domluvili . Žabák přijel asi hoooodně pozdě, ale ořech jsem mu nechal u kola svého auta a on si šrouby vyměnil.
Ahoj Keksine, ještě jednou díky moc. přijel jsem trochu pozdě - nevím kolik bylo, ale sms jsem posílal po výměně šroubů...doufám, že tvůj dobrý skutek nebudu nakonec potřebovat, ale povedlo se. Každopádně jsem rád, že jsme se domluvili, že mi necháš oříšek u kola - takhle pozdě už bych neměl drzost tě otravovat (a asi ani o 2 hodiny dřív...)
Díky moc
Díky moc
Prosim vas nemate niekto na predaj ten oriesok na skrutky kolies ? Som stratil a nemam dat ako dole koleso.Dakujem