Navigace
- KajaMesaja
Navigace
Prosím kdo má funkční navigaci v rádiu s navigační mechanikou Alpine MK3 v kufru ať se mi ozve - nedaří se mi to rozchodit. Díky *
Re: Navigace
No a co máš za problém?
- KajaMesaja
Při jízdě se natáčí kurzor ale nepopojíždí mapa na monitoru - jako kdyby se auto nikam nepohybovalo. Zadat výchozí bod a cíl cesty jde bez problému, při testu to vidí satelity, načte to souřadnice, nadmořskou výšku, čas atd. v pohodě.
- AnderN
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
A poloha odpovídá tomu, kde se nacházíš v místě spuštění navigace, nebo to zobrazuje, že jsi někde "v lese"?
- KajaMesaja
No zůstane tam ta výchozí poloha vozidla a nikam se to nepohybuje a když se to nepohybuje, samozřejmě nejde ani mluvená navigace
- KajaMesaja
Dnes mě ještě napadla jedna věc: u pracovního koncernového Helmuta se mi po zadání informací a po rozjetí auta navigace sama spustí. Ale některé starší navigace se musely pro spuštění entrovat. Nemusí se tato navigace také něčím spustit ??
A k čemu slouží v menu položka " new route for 1 - 10 km " ??
A k čemu slouží v menu položka " new route for 1 - 10 km " ??
No i kdyby jsi nedal navigovat, ale měl zobrazenou mapu, tak když jedeš, tak se má podle toho ukazatel místa po mapě pohybovat. Takže o tom to asi není...
- AnderN
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Upřímně řečeno jsem takovou položku v menu navigace zatím neviděl. Můžeš upřesnit, kde se nachází? Podle názvu bych ale tipoval, že to vyhledá alternativní trasu na nejbližších 10 km, nebo tak něco.KajaMesaja píše:A k čemu slouží v menu položka " new route for 1 - 10 km " ??
- KajaMesaja
Ta vzdálenost 1 až 10 km se dá navolit a je to tady - viz příloha
Omlouvám se za kvalitu - je šero a s bleskem je to ještě horší ...
Omlouvám se za kvalitu - je šero a s bleskem je to ještě horší ...
Jo to je volba alternativní objížďky....
No zadaný cíl máš korektně, když ti to ukazuje navigaci. A v servisním menu opravdu nejsou žádné chyby? Zkus ho projít a nafotit to....
No zadaný cíl máš korektně, když ti to ukazuje navigaci. A v servisním menu opravdu nejsou žádné chyby? Zkus ho projít a nafotit to....
- KajaMesaja
- KajaMesaja
No a když jedeš, tak rychlost a gyroskop reaguje? Jinak je všechno ok... Tak pak už mě napadá jen problém s mapou.... jakou máš? Z jakého roku, zdroje...
- KajaMesaja
Gyroskop reaguje určitě, rychlost si nejsem jistý jestli jsem za jízdy kontroloval, ale směr vpřed x vzad určitě reaguje.
Na mapy mám také podezření. Jsou to verze 2015 ale kopie. Všichni ale tvrději, že mechanika Alpine MK3 spolehlivě funguje i na kopírovaný CD.
Na mapy mám také podezření. Jsou to verze 2015 ale kopie. Všichni ale tvrději, že mechanika Alpine MK3 spolehlivě funguje i na kopírovaný CD.
Já mám Carminat 2013-2014 a ten funguje v poho.... ale mám takový pocit, že jsem taky laboroval s 2015 a nešlapalo to. A jestli jsem někde aj nečetl, že ta patnáctka už nefachá... zkus stáhnout jiné cédo.