Já ti rozumím, ale rizika převažují a ta vzdálenost hraje velkou roli. To není nic proti rovříkům. I po dvou letech si myslím, že co se týče aut udělal jsem nejlepší věc, že jsem šel do R75. Prostě je to Láskič...
Kluci jaké jsou zárovičky osvětlení palubní desky ? Nenašel jsem to ani na Rimer-u. A dyž se už ptám tak u R75 1,8T je dvouhmotá spojka?
Stává se mi při rozjezdu se ozve takové jako zavrzání, myslím, že to souvisí se spojkovým pedálem. Ale auto mám skoro dva roky a dělá to v podstatě od koupě a je to pořád stejné. Neřekl bych, že se to zhoršuje. A jěště jedna věc- je ve dveřích spínaný + od dveřního spínače? Chtěl bych si dát LEG logo projektor /vím, že mne někteří budete chtít ukamenovat/, ale nechce se mi pak tahat kablíky někde spod palubky
Inzerát jakýsi divný, nejsou fotky... zmiňuje tam Hondí motor a automat, což pak tedy nevím co to vlastně nabízí. Leda že to je fakt rarita a je to opravdu zde https://en.wikipedia.org/wiki/Rover_400 ... .931999.29 zmíněná verze 1.6 s hondím motorem a automatem, což jsem v životě nikdy neviděl
Předchozí dotazy neumím zodpovědět krom toho, že bych řekl, že ve dveřích nebude napětí, které se sepne jen při otevření. Musel by se udělat obvod, který by ho sepl podle sihnálu ze servo zámku.
... I love K-SERIES ... 4 ... 6 cylinders.... it doesn't matter
Kupéčko - Rover 216 Coupe -> 218VVC, 1997 - Článek | Labuťka - Rover 416si Tourer, 1998 - Profil | ex MG ZT-T 190, 2002 - Článek | MG ZR 160, 2002 - Článek | Chrysler Pacifica 3.6l V6, 2017
Kluci nic víc nevím... Jenom mne ten inzerát zaujal a auto vypadá super...samozřejmě jenom jedna fotka-to je divné, ale kdo ví...
Uvidíme co zjistí Ruda....
Dnes jsem se byl na auto kouknout a zjištění:asi jediný kus u nás v tomto provedení,neuvěřitelná leštěnka a mechanicky v perfektním stavu,prostě super.
Prodejci ale nevolejte,už je zadané,Honza v pátek přijede ke mě,jedeme pro něj,pak někam posedět a spát.Sobota---odjezd směr nový domov,Tábor.