No, to je přesně ono.... špatné odtoky v zadních ramenech a už to jede. Kor když auto dlouho stojí a je to ucpané. Naštěstí já to mám na obou stranách velmi pěkném stavu. Dokonce jsem teď na zvedáku hleděl, že celkově to auto je zdola v hodně slušném stavu na to, kolik má za sebou. Jediné co tam začíná být urgentní, tak trubičky k zadním brzdám, které jsou místy už fakt škaredě olezlé.
Jako já bych uvítal, kdyby to někdo zkusil. Zas taková hrůza to vyměnit to není. A dokonce i v mém měřítku prasení auta mi to přijde jako průchozí. Není to sice originál, ale taky to není nic nevratného. Je to skoro stejné jako to, že do pětasedmy začali nabízet "normální" sedačky ze ZT, bo jim asi dost zákazníků omlátilo o hlavu to, že když si pořídili luxusní sedačky v kůži, tak z nich byli domlácené od toho, jak lítali od dveří k tunelu
![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
No, ale je pravda, že rozdíl mezi 18" a 17" je taky hodně velký. 17" byly opravdu výrazně pohodlnější. Jenže... jenže... MG musí mít velký kola
![Very Happy :-D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
Prostě je to o hledání kompromisu mezi tím, že to auto miluješ, ale že máš rád i vlastní tělo
![Very Happy :-D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)