Zdravím všechny majitele MGF a MGTF,
píši abych se přihlásil jako nový člen, hrdý majitel tohoto MGF z roku 2000:
A měl bych hned na začátek několik dotazů a to:
1) zda-li nevíte o nějaké zahrádce, která by se dala sehnat tady u nás
2) zda-li větší kufr připevněný na zahrádce nenaruší větrné proudy a neudělá to v kabině nějakou neplechu (obzvláště na dlouhých cestách, třeba k moři)
3) zda-li máte zkušenosti s nosiči na lyže (opět, jestli to nedělá nějaký bordel, zéjmena na dlouhých cestách 500km do Rakouska)
4) zda-li máte někdo zkušenosti s nákupem na e-shopu https://www.mgocshop.co.uk, kde mají spoustu hezký věciček
Děkuji za info a těším se na shledání s ostatními vozy,
Tom.
Nový člen
Re: Nový člen
Ahoj, vítám Tě
Pro tuhle barvu mám slabost . To auto je od Jindřichova Hradce, ne....koukal jsem po něm , na fotkách nádherný
Zahrádku tady má málo kdo, ale určitě se ozve. Z toho eshopu jsem myslím už taky něco bral, dobrý byl i shop Mike Satura...
Ať dělá radost....
Pro tuhle barvu mám slabost . To auto je od Jindřichova Hradce, ne....koukal jsem po něm , na fotkách nádherný
Zahrádku tady má málo kdo, ale určitě se ozve. Z toho eshopu jsem myslím už taky něco bral, dobrý byl i shop Mike Satura...
Ať dělá radost....
MGF, Tourer, RR P38,R75, MGF Trophy, Rover 200 BRM, Rover 827 Coupe, 827 Sedan, Elise S1, XK8 , Škoda Felicia(60´), 1000(64) + 1100(67)MB, 110R(70,71,72,78,80), Garde(83), W353(67,73)...prostě mě to baví.
Ha! Konečně někdo, kdo se nebojí fotit zrcadlovkou .... chce to polarizák a bude to dokonalé
Každopádně vítej a ať krasavec dělá samou radost Vypadá velice pěkně....
K dotazům nemám moc co říct snad krom toho, že na zimu si pořiď jiné auto.... tohohle by byla fakt škoda nehledě na to, že s motorem v prostřed to fakt na zimní ježdění není
Každopádně vítej a ať krasavec dělá samou radost Vypadá velice pěkně....
K dotazům nemám moc co říct snad krom toho, že na zimu si pořiď jiné auto.... tohohle by byla fakt škoda nehledě na to, že s motorem v prostřed to fakt na zimní ježdění není
Trundo, co blbneš, proč by to nebylo vhodné na ježdění v zimě - mimo samozřejmě zasolení, to je svinstvo.
Neznám na zimu lepší koncepci, mimo čtyřkolky, než je tohle
Neznám na zimu lepší koncepci, mimo čtyřkolky, než je tohle
MGF, Tourer, RR P38,R75, MGF Trophy, Rover 200 BRM, Rover 827 Coupe, 827 Sedan, Elise S1, XK8 , Škoda Felicia(60´), 1000(64) + 1100(67)MB, 110R(70,71,72,78,80), Garde(83), W353(67,73)...prostě mě to baví.
No ale uznej, nejseš názorově podobný extrémista jako já? ... Proste jezdit s eFkem v soli je hřích a to je jasné. S tím řízením mám už jen pocit, že to prostě není ve smyku tak ovladatelné, jako auta s jiným rozložením váhy. Klidně mi to vyvrať
Bylo v Treboni a je fakt nadherny, videl jsem ho nedavno osobne. Moje je v JH taky modry, ale lak nevypada tak hezky
Proste tohle je fesak!
Proste tohle je fesak!
Nazdar vespolek, zahrádku mám, ale nikdy jsem na ní nic nevezl, takže nevím, jak se to chová. V kabině při sundané střeše taky nic necítím,protože mám za hlavou větrolam, takže i když mám sundanou střechu, tak při jízdě do cca 90 km se nehne ani vlásek...
Už aby bylo teplo krucinál
Rostin
Už aby bylo teplo krucinál
Rostin
Nechtělo se mi včera spát, tak jsem si jel MGF vyblejsknout: